2777
2789

شما وقتی تو زندگیتون احساس خستگی میکنین وقتی فکر میکنین دیگه نمیتونین بجنگین چیکار میکنین که برگردین به زندگی؟

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

عقب کشی میکنم و میرم تو لاک خودم

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پناه میبرم به خدا باخدا رازو نیاز میکنم وباهاش درد ودل میکنم واز دلتنگیهام باهاش حرف میزنم خود به خود آروم میشم 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

اتقدرگریه میکنم تا اشکم تموم بشه شده یکی دوساعت گریه کنم بعدکه خسته شدم میرم کنارپنجره یا اب داغ یا چایی میخورم اخه خیلی تشنم میشه همیشه شبا گریه میکنم 

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

من یه مدت حدود ۳سال انقدرررررر از زندگیم ناراضی بودم که افسرده شدم. شاید باورت نشه اما بخدا قسم در طول روز شاید فقط ۳ یا ۴جمله با شوهرم حرف میزدم اونم مثلا سوالی می پرسید مجبور بودم جواب بدم و خیلی از حرفارو فقط با سر تکون دادن جواب میدادم ‌ طوری که این براش آرزو شده بود صدای منو بشنوه.  اما خداروشکر بعد از چندسال شرایط زندگیم عوض شد. هم از نظر مالی و هم چیزای دیگه.  دوست عزیز توام اگه شرایط بدی داری مدارا کن به نظر من بالاخره  همه چیز درست میشه 

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
من یه مدت حدود ۳سال انقدرررررر از زندگیم ناراضی بودم که افسرده شدم. شاید باورت نشه اما بخدا قسم در ط ...

منم افسردگی دارم اصلا بداخلاق شدم بسکه زجر کشیدم دیگرانم دائم توقع دارن استراحت لازمه...

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
منم افسردگی دارم اصلا بداخلاق شدم بسکه زجر کشیدم دیگرانم دائم توقع دارن استراحت لازمه...

اره میدونم. گاهی واقعا ادم دیگه بخودش نمیاد هرکاری میکنه.  اما بنظرم یه مدت تو خلوت خودت باش تا آروم بشی

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

میشینم درمورد چیزایی ک اگه انجامشون بدم حالم خوب میشه مینویسم بعد الویت بندی و برنامه ریزی ک بهشون برسم و اگه نرسیدم باز یه راه دیگه

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه