دیشب بیرون رفتم تو مغاذه مرد نبود همه خانم بودن شوهر منم نبود رفته بود برا پسرم لباس بخره من رفتم تو لباس زنانه یه چیزی قیمت بگیرم دست بزنم جنس و یه خانمه با حالت بچه گانه و ذوغ گفت مخمد ایننو بیبین چه گشنگه بیا شوهرش قشنگ اشاره کرد این چه رفتاریه سنگین باش دلم برا زنه سوخت اخه همه فهمیدن ولی هیچی نگفت مرده هم گفت برو پرو کن ببین چطوره زنه کلا دل و دما شع افتاد نمیدونم واقعا کار زنه اشتباهه یا مرده شوهرم میگه کار زنه زشته این عداها اصلا خوب نیست گفتم با شوهرش بوده با مرد غریبه که نبوده
کار زنه اصلا زشت نبوده ولی ممکنه شوهره از این کار جلو جمع معذب شده باشه .. ولی کار شوهره خیلی خیلی زشت بوده .. واقعا حس بدیه بکی بزنه توی ذوقت اونم تو جمع و جلوی بقیه..
کار زنه اصلا زشت نبوده ولی ممکنه شوهره از این کار جلو جمع معذب شده باشه .. ولی کار شوهره خیلی خیلی ز ...
من به شوهرم میگم شوهرم میگه نه فقط زنه اگه زنه دنبال تذکر نیست عدا در نیاره با اینکه بابا زنه حتی جلو یه مردم اینجوری نکرده 🥲دلم سوخت براش گناه داشت بابا
من به شوهرم میگم شوهرم میگه نه فقط زنه اگه زنه دنبال تذکر نیست عدا در نیاره با اینکه بابا زنه حتی جل ...
اره من وقتی دبیرستانی بودم یه بار که ورزش داشتیم معلم ورزش وایساده بود و حرکت ورزشی می رفت ما هم جلوش تقلید میکردیم.. بعد یه حرکتش شبیه بال زدن بود من گفتم : چه حس خوبیه حس می کنم بال دراوردم ..یهو معلممون در جواب جلو جمع گفت قبل از اینکه بال دربیاری بیا اون انگشتری که دستت هست رو تحویل من بده که دیگه بال درنیاری ( استفاده از زیور الات تو مدرسه ممنوع بود و می گرفتن).. اولین بار بود ضایع شدن رو تجربه می کردم و اصلا فکر نمی کردم اینقدر حس بدی باشه.. هنوز که ۳۵ سالمه حس بد اون لحظه توی خاطرم هست.. اصلا برام مهم نبود که انگشترم رو بگیرن ولی واقعا جاش اونجا نبود و برای معلممون خیلی متاسفم که همچین حرکتی کرد
اره من وقتی دبیرستانی بودم یه بار که ورزش داشتیم معلم ورزش وایساده بود و حرکت ورزشی می رفت ما هم جلو ...
کلا شعور بعضیا خیلی بدتر از رفتار بعضیاست این مردک خرم میدونم اصلا کار زنش اشتباه بمیری تو خونه تذکر بده 🤨معلماهمشون اینجورین تا یه نقطه اشتباه پیدا نکنن خرابت نکنن راحت نمیشن من و تو مدرسه معلم از مغنعم میکشید میبرد تو دفتر جرعت نکردم مغنعم صاف کنم زد تو سرم موهامم ریخت بیرون زنگ زدن بابام بیاد جواب بده بابام تا من و دید چسبید معلمو میزد به زور گرفتنش 🤣🤣🤣🤣غرورم برگشت