2777
2789
عنوان

وام ازدواج

66 بازدید | 10 پست

کسی جدیدا وام ازدواج گرفته ؟! 

میخوام بدونم چقدر حدودا طول میکشه تا وام رو بهمون بدن. اصلا میدن ؟!

این حرف از افزایش وام هایی که میزنن کی قراره انجام بشه ؟! 

اگر منتظر افزایش وام هستید که از بعد عید انجام میشه 

اره ما گرفتیم ۳۰۰میلیون چند ماه تو نوبت بودیم تا تعیین شعبه شدیم و ضامن هارو بردیم و کلی کار اداری انجام دادیم و اول ماه آینده اش بهمون دادن وام رو 

قسط هم ۳۶۰۰هست تقریبا

اگر منتظر افزایش وام هستید که از بعد عید انجام میشه اره ما گرفتیم ۳۰۰میلیون چند ماه تو نوبت بودیم ت ...

مرسی عزیزم 

اووووو تا بعد عید که خیلی دیره همه چی هزار برابر گرون میشه 😂😭💔 من میخوام این ماه برم درخواست بدم که وام رو بگیرم میخوام بدونم حدودا چقدر طول میکشه که ببینم میتونم‌ روش برای خرید جهیزیم حساب کنم یا نه 😁

وام دیگه که به زوجین میدن چیا هست؟! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظر زیاد شدنش نباش چون همین وام الان رو هم نمی‌دن 

من حدود یه ماهه گرفتم جونمون در اومد 

اولش که ثبت نام کردیم پیام تعیین شعبه اومد رفتیم شعبه گفتن ظرفیتمون تکمیلیه ۴۵نفر توصف  شعبن ماهی به ۲نفر میدیم رفتیم از شعبه های دیگه پرسیدیم اونا هم همینو گفتن آخرش یه دفتر خدمات معرفی کردن رفتیم اونجا که جای سوزن انداختن نبود اونم گفت فعلا نمی‌تونیم اسم شماره بنویس رو کاغذ(رو کاغذشون ۲۰-۳۰تا اسم بود )تماس میگیریم که از اونا هم خبری نشد 

آخرش خودمون اومدیم وام غیر حضوری رو کشف کردیم که اونم هفت خوان داره ضامن ۳/۴نفر زدیم همه رو رد می‌کرد آخرش یکیو قبول کرد و بالاخرهههه گرفتیم

منتظر زیاد شدنش نباش چون همین وام الان رو هم نمی‌دن من حدود یه ماهه گرفتم جونمون در اومد اولش که ثبت ...

مرسی عزیزم 

اصلا ارزش داره برم دنبالش بگیرم ؟! 

از زمان درخواستتون چقدر طول کشید تا بهتون دادن وام رو ؟! 

آخه همه چی خیلی گرون شده بعد تو تاپیک ها دیدم همین وام ازدواج رو هم کلی طول میدن تا واریز کنن مبلغشم که تکون نخورده ! آخه مگه بقیه چیزا همون نرخ سال های گذشتست که وام ازدواج همون مبلغ بمونه 🙄😒

میگم ثبت نام کنم حالا اگه بعد خرید جهیزیم دادن میرم باهاش طلایی چیزی میخرم به عنوان سرمایه ولی اگه زود میدادن باهاش جهیزیه میخریدم 

وام دیگه به زوجین چیزی میدن به جز وام ازدواج ؟! 

مرسی عزیزم اووووو تا بعد عید که خیلی دیره همه چی هزار برابر گرون میشه 😂😭💔 من میخوام این ماه برم د ...

عزیزم ما ۶ماه تو نوبت بودیم تا کد رهگیری اومده و بعد اونم دوماه بعد تعیین شعبه شدیم ..تا قبل سال وامی بهت نمی‌رسه 

مرسی عزیزم اصلا ارزش داره برم دنبالش بگیرم ؟! از زمان درخواستتون چقدر طول کشید تا بهتون دادن وام رو ...

ارزش که بله صدرصد داره شما وام ازدواجتو بگیری بدی طلا ببین تا ۵سال چقدر بیشتر میشه 

اگ حوصله سیستم داری همون وام از شعب غیر حضوری بزن فقط ضامن درست حسابی میخواد غیر حضوری بیشتر از حضوری واس ضامن سخت میگیره 

اگ مدارک و ضامنات تایید بشه همون لحظه ی تایید واریز میشه (من موقع واریز باورم نمیشد میگفتم پیام کلاهبرداریه😂)

اگر هم زیاد از سیستم و سایتشون سردر نیاوردی پیشخوان البته حرفه ای باشند میزنن(خیلیاشون سردر نمیارن من اول از پیشخوانا پرسیدم میگفتن نمیشه یکیشون گفت ۱تومن دستمزد میگیره آخرش اومدم خودمون زدیم

وام دیگ هم اگ  دانشجو باشی وام دانشجویی هم هس

ارزش که بله صدرصد داره شما وام ازدواجتو بگیری بدی طلا ببین تا ۵سال چقدر بیشتر میشه اگ حوصله سیستم دا ...

مرسی عزیزم خیلی حوصله کردی و زحمت کشیدی نوشتی 🥺💕

فقط یه سوال یعنی دیگه بانک‌ نباید برم اولش بگم من وام میخوام ؟! 😂

وام دانشجویی چقدره ؟! چجوری میتونم بگیرم ؟! 

مرسی عزیزم خیلی حوصله کردی و زحمت کشیدی نوشتی 🥺💕فقط یه سوال یعنی دیگه بانک‌ نباید برم اولش بگم من ...

قربونت. نه کل مراحل غیر حضوریه حتی ضامنات هم میتونن امضای دیجیتال بزنن هم میتونن حضورا بزن بانک

والا راستش مقدار دقیق وام دانشجویی نمی‌دونم چون من الان فارغ التحصیل شدم قبل فارغ التحصیلی نمی‌دونستم همچین چیزی هست 

ولی همسرم گرفت فک کنم ۲۰یا۳۰تومن باشه

اگر همسرتون به نام خودش خونه نداشته باشه وام مسکن هم بزنین😄

قربونت. نه کل مراحل غیر حضوریه حتی ضامنات هم میتونن امضای دیجیتال بزنن هم میتونن حضورا بزن بانکوالا ...

خونه نداره به نام خودش ولی وام مسکن خیلی اقساطش سنگینه فکر نکنم بتونیم قسطاشو بدیم 😅 قبلا مامانم میگفت وام مسکن که میگرفتی هم نصف پول خونت در میومد هم قسطاش خیلی خوب بود الان کمک آنچنانی نمیکنه انگار دیگه 😁 حالا بهش میگم همه اینا رو 

مرسی عزیزم 💕🙏🏼 

خونه نداره به نام خودش ولی وام مسکن خیلی اقساطش سنگینه فکر نکنم بتونیم قسطاشو بدیم 😅 قبلا مامانم می ...

بله یکم قسطاش سنگینه واس وام ازدواج قسطی ۳تومن اینا میشه ماهانه ولی مسکن ماشالا زیاده 

خوشبخت ترین باشی عزیزم🥰