2777
2789
عنوان

اعتراض به کنکور

95 بازدید | 12 پست

بچه ها من به نتایج کنکور اعتراض زدم ولی هنوز جوابش نیومده و همون سایت ثبت اعتراض نوشته برای اطلاع از وضعیت خودتون به اطلاعیه ۲۲مهر سازمان مراجعه کنید و نوشته در حال بررسی یعنی چی ؟برای شما نتایج اومده ؟

🤣🤣🤣🤣

مردم وقته ترم اول دانشگاشون تموم شه تو هنوز منتظر درصدایی ؟

عزیزم اونا فرمالیتن و الکی امکان نداره تغییر کنه فراموشش کن 

اصلا گیرم تغییر کنن الان دانشگاه ترم اول تموم شده😂😂

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣مردم وقته ترم اول دانشگاشون تموم شه تو هنوز منتظر درصدایی ؟عزیزم اونا فرمالیتن و الکی امکان ...

اگه تغییر کنه احتمالا از بهمن دانشجو ها برن..

من رهاش کردم ولی واقعا شرایطم خیلی بده..

و هر طوری که شده باید برم..

من به نتیجه انتخاب رشته اعتراض زدم عزیزم و نه درصد چند نفر رو دیدم قبول شده اعتراض شون

امکان نداره 

دروغ گفتن 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

اگه تغییر کنه احتمالا از بهمن دانشجو ها برن..من رهاش کردم ولی واقعا شرایطم خیلی بده..و هر طوری که شد ...

عقل خودتو بنداز به کار ظرفیت بهمن دوماه پیش تکمیل شده 

بهمن ازاد یا پیامنور نمیدونم بشه یا نه بپرس 

دانشگاه خبری نیست 

من میگفتم برم الان رفتم از کلاس ها متنفرم 

عقل خودتو بنداز به کار ظرفیت بهمن دوماه پیش تکمیل شده بهمن ازاد یا پیامنور نمیدونم بشه یا نه بپرس دا ...

رشته تون چیه ؟

من متاسفانه یک سالم پشت کنکور بودم و پیراپزشکی میخواستم با اختلاف یکی دو نفر قبول نشدم دوستم رشته ای رو که من زدم و با رتبه چند برابر قبول شد ولی من قبول نشدم

عقل خودتو بنداز به کار ظرفیت بهمن دوماه پیش تکمیل شده بهمن ازاد یا پیامنور نمیدونم بشه یا نه بپرس دا ...

خیلی اذیت میشم توسط خانواده هر چی سعی میکنم به حرفاشون توجه نکنم حرفایی بدتری میزنن 

خیلی اذیت میشم توسط خانواده هر چی سعی میکنم به حرفاشون توجه نکنم حرفایی بدتری میزنن

میدونم عزیزم 

ولی بخدا دانشگاه خبری نیست 

وقتی بری یه رشته بد هم داشته باشی اون موقع  میفهمی حرفمو 

یه سال دیگه هم خوب بخون 7 ماه دیگس یه رشته خوب برو حالشو ببر 

خانوادت از همه بیشتر دوست دارن چون الان حساس شدی سر حرف کوچیک هم دعوا میکنید 

رشته تون چیه ؟من متاسفانه یک سالم پشت کنکور بودم و پیراپزشکی میخواستم با اختلاف یکی دو نفر قبول نشدم ...

من انسانیم حسابداری دولتی 

خوب وقتی نزدیک قبولی  بودی یه سال دیگه هم ارزششو داره 

عیب نداره اصلا 5 سال پشت کنکور  به جاش وقتی تموم کردی یک راس میری سرکار تا اینکع  ازمون استخدامی همش بدی ببینی میشه یا نه 

فک کن پسری دوسال رفتی سربازی 

داستان دوستتو نمیفهمم حتما شهر دیگه زده یه الکی گفته 

اونکه نمیشه رتبش از تو بیشتر باشه رشته  بهتر قبول شه

من تجربه خودمو بهت میگم حماقت نکنی الان بری ازاد یا پیامنور 7 ماه کلا