2777
2789
عنوان

خستم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با خانوادت راحتی بی رو دروایسی بهشون بگو اگه خوشبختی منو میخاین من حس میکنم با این آقا خوشبخت می ...

باورت نمیکنه چقدر باهاشون حرف زدم چون عقایدشون قدیمیه اصلا قبول نمیکنن 

تو ازشون فاصله بگیر و بخاطر حرفاشون خودتو ناراحت نکنبگو پارتنرت قدم پیش بزاره تفکرات شونو درس کنه

واقعا همینطوره من باهاشون دیگه حرفم نمیزنم پارتنرم میخاد باز بیاد خواستگاری کاش نرم تر بشن حداقل

باورت نمیکنه چقدر باهاشون حرف زدم چون عقایدشون قدیمیه اصلا قبول نمیکنن

یک بزرگتری ریش سفیدی یا اونا بیارن یا خودت ازش کمک بگیر 

یک کار دیگه هم میتونی کنی بهشون بگو یک دلیل عاقلانه بیارین من همین الان همه چیو تموم میکنم ولی قانعم کنید چرا نه چرا نمیشه میخام بدونم 

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

یک بزرگتری ریش سفیدی یا اونا بیارن یا خودت ازش کمک بگیر یک کار دیگه هم میتونی کنی بهشون بگو یک دلیل ...

همینکارو اونا میخان انجام بدن ....چندین بار بهشون گفتم قانعم کنین دلایل غیر منطق میووردن و اخرشم کتکم میزدن

همینکارو اونا میخان انجام بدن ....چندین بار بهشون گفتم قانعم کنین دلایل غیر منطق میووردن و اخرشم کتک ...

الهی بمیرم برا دلت 

بشین دعا کن بگو خدا من آینده رو نمی بینم اگه این وصلت ب صلاح  منه خودت خانوادم راضی کن اگه ب صلاحم نیست ب دلم آرامشی بده ک بتونم فراموشش کنم 

هرچیییی شد منو خبر کن لطفا 

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂