2777
2789
عنوان

مادرم

99 بازدید | 11 پست

هرررچی براش توضیح میدم ک‌اقا اینستا رو اینجا باید بیاری روبیکارو‌اینجوری ازش استفاده کنی جلوچشمش ولی اصلا فایده نداره توروخدا اگر راهی بلدید بمنم بگید چطوری براش توضیح بدم متوجه بشه😭

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

جلوی چشمت اون باید باز کنه و مراحل رو یکی یکی بره. نه تو خودت باز کنی و توضیح بدی. اولش فقط یک مرحله ...

میره بعد دوباره یادش میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشی رو بده دست خودش بهش بگو بگو مثلاً فلان جا رو بزن 

الان لایک کردی حالا اینجا رو بزن الان وارد فلان بخش شدی اینجوری بهتر یاد میگیرن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

من الان بابام رفتن کربلا چند روز قبل بهش قشنگ یاد دادم روبیکا چطوری تماس تصویری بگیره یا جواب بده 

الان رفته اونجا نمیتونه 😂😂😂

میده بقیه براش زنگ میزنن این چیزها که حرص خوردن نداره 

باید اجازه بدی خودش انقد با برنامه کار کنه تا یاد بگیره 

من بابام اینستا رو بلد شده ولی نه در حد استوری گذاشتن و اینجور چیزها فقط می‌ره اکسپلور 😂😂😂

گوشی رو بده دست خودش بهش بگو بگو مثلاً فلان جا رو بزن الان لایک کردی حالا اینجا رو بزن الان وارد فلا ...

اینم‌امتحان‌میکنم بخدا دیوونم کرد  ی عکس میخواد بفرسته ادمو کلافه میکنه دگ‌اسکرین گرفتم براش فرستادم‌نگا‌نکرده بهش میگم چی شد میگه فرستادم شاید نتم تموم شده برام‌بفرست نگا کردم دیدم ۶گیگ‌نت داره🫠

من الان بابام رفتن کربلا چند روز قبل بهش قشنگ یاد دادم روبیکا چطوری تماس تصویری بگیره یا جواب بده ال ...

چرا حرص خوردن نداره میخواد ی عکس بفرسته ببینم روی دارو چه دستوری نوشته شده بهش بگم نمیتونه بفرسته چند بار بهش بگم ینی انقدر سخته روش کار‌کردن بااین‌برنامه ها؟

اینم‌امتحان‌میکنم بخدا دیوونم کرد ی عکس میخواد بفرسته ادمو کلافه میکنه دگ‌اسکرین گرفتم براش فرستادم ...

آخی 😂 😂 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤