2777
2789
عنوان

شوهرم هیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 58 پست
چطوری؟

تو این برنامه ها ریز مکالمات هست 

فقط کد می‌ره رو شماره مورد نظر که باید رمز گوشیو بلد باشی که کد رو بخونی بعد پاکش کنی که شوهر متوجه نشه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شولی که میکنن به من میگه زیادی حساسی

گناهه زن و نشوری ها چون خیلی زنه هم معذبه مثل من بدبخت رفتیم خونه برادر شوهرم دوستاش اونجا بودن سه تا بودن یعنی نفس میکشیدم نگاه میکردن خمیازه میکشیدم میگفتن اخی خوابش میاد هرکدوم یه زری میزدن صد بار خواستم ترک کنم گفتم زشته دعا کردم زناشون نفهمم دیدم دیره ..ولی میدونی بدیش این بود زناشون از چشم من میدیدن به من محل نمیدادن تا اومدیم خونه شوهرم به داداشش پیام داد این ادما هیزو راه نده خونت گفت اولین بارشون بود به خدا خیلی خوبن تا حالا به زنم چپ نگاه نکردن شوهرم گفت من به زن تو چیکار دارم زن من و قورت دادن میخواستم پاشم یکی یکی بزنم بندازم بیرون 

تاپیکور قبلیم یکی بهم گفت اینجوری حساس باشی فکر میکنه خبریه و... منم سعی میکنم به روش نیارمالانم همش ...

میخواد با اینکارا بگه تو حساسی ،هیچ خبری نیست ، میخواد ذهنتو از  بد بینی پاک کنه، 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

گفتم نمیرم کلی باهام دعوا کرد به عمم گفتم مشورت کردم گفت باهاش لج نکن برو چاره ای نداری لج کنی بدتر ...

من بودم ضایع میکردم بهش بگو چیزی هس هی از تو آینه پشت و نگا میکنی 

بزار شوهر اون خانومم بفهمه 

والا شوهر ندارم بابام داره لغزش می کنه🙃

خب حالا هر شخصی که باشه 

بعدش شما که نمیتونی حلو‌بابات بگیری 

وقتی با این سن سر و گوشش میجنبه

مامانت هم می‌دونه ؟

شاید از آینه جلو میخوان پشتو نگاه کنن یهو با اون خانم که پشت نشستن چشم تو چشم میشن😐من همیشه با رانن ...

طبق تایپکات قبلش زن هم عشوه می ریزه .مرده هم به حرفا زنه اهمیت میده

نه مامانم خبر نداره ولی خیلی با مادرم بد رفتاره و توهین می کنه تلگرامشو دیدم زنه ناز می کرد و براش و ...

خاک تو سرش 

مسدودش میکردی 

زنیکه خراب پولی

مسدود کردم دوباره از مسدودی برداشته شدهتازه براش نوشته چرا زنگ بزنمنی که از الان اینا رو ببینم دیگه ...

چند سالته؟

شماره زنه هم افتاده ؟

حتما شما خیلی زیبایی ❤️

قربونت عزیزم از شانس خوبم زیبام از شانس بدم در معرض دید زنا نگام میکنن میخندم شوخی میکنم ولی مردا رو نگم الان ۱۳ بدر شوهرم همش دنبال یه جا میگرده مگس پر نزنه 😅🥲🥲خیلی زود جوش میاره تو خیابون باهاش راه میرم کل هواسش به منه یا یقه یکیو میگیره میگه به زنم چشمک زدی هرچی میگم ندیدم بریم یا دونفر رد میرن میگه چی گفتن میگم هیچی به خدا اصلا ازادی ندارم همش تچ ذره بینم 

نه برای همین پرسیدم که چه جوری تماس ها رو بگیرم و مدرک داشته باشم۱۸ سالمه پشت کنکورم سر همین مسائل ...

خب تماساش رو نگاه کن ببین با چه شماره ای زیاد تماس گرفته

ولی احتمال میدم فقط در حد سک س چت باشه