2777
2789
عنوان

شوهرم هیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 58 پست
از اول اینطوری بوده؟ کاش نمیرفتی که لااقل حرص نمیخوردی

گفتم نمیرم کلی باهام دعوا کرد به عمم گفتم مشورت کردم گفت باهاش لج نکن برو چاره ای نداری لج کنی بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا اگه بهترین زن هم داشته باشن بازم می رن با یه آدم خیلی پایین خیانت می کننیه خانمی کل محل دنبالش ...

چه بگم والا خاک تو سر مردای که ب مال بقیه چشم دارن 

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

ببین اگه قیافش خوبه اخلاقشو میتونی درست کنی ولی اگه قیافش زشت باشه اخلاق خوبم فایده نداره🥲

چی میگی؟؟؟؟؟؟😐

قیافه چه ربطی به اخلاق داره

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
گفتم نمیرم کلی باهام دعوا کرد به عمم گفتم مشورت کردم گفت باهاش لج نکن برو چاره ای نداری لج کنی بدتر ...

خودتو میزدی به مریضی ، رفتنت فقط عذاب برات داره، الانم بهش فقط بگو حواسم هست داری چکار میکنی فک نکنی نمیفهمم

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

بخدا خیلی پشیمونم از اینکه باهاش ازدواج کردم

میفهممت

ولی اینو یادت باشه اکثر مردها همینن

یعنی ما بدبختا با هرکی ازدواج کنیم همینجوری بدرد نخوره

چون مرد خوب انگشت شماره

خودتو میزدی به مریضی ، رفتنت فقط عذاب برات داره، الانم بهش فقط بگو حواسم هست داری چکار میکنی فک نکنی ...

تاپیکور قبلیم یکی بهم گفت اینجوری حساس باشی فکر میکنه خبریه و... منم سعی میکنم به روش نیارم

الانم همش منو میکشه کنار میگه چته