33__pariya مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 703 عنوان توروخدا بگید چطور ازش بپرسم خونده یا نه 56 بازدید | 5 پست من اصن حواسم نبود یک دفتر شکرگذاری و قانون جذب دارم توش همه چی نوشتم حتا راجب خاستگارم بعد حواسم نبوددد اصلااا این دفتر رو میز بودخواهر خاستگارم اومده بود خونمون داشت جلو میز آرایش میکرد من در حد دو دقع رفتم تو پذیرایی و اومدم بعد دفترو برداشتم قایم کردم نمیدونم بنظرتون خونده یا نخونده 1404/09/04 | 09:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3605 ی جوری تاپیک میزنین ادم حرفاتونو باورش نمیشه راجع ب خواستگارت چی نوشتی مثلا؟ نیاز نیست بنویسی راجع بهش وقتی خواستگارتهیعنی خواستگارته تو راجع بهش تو دفترت مینویسی اما هنوز جواب مثبت یا منفی رو ندادی ، ی کم عجیبه بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 22341 نپرس ک ضایع ست اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
جوجوطلا۵۳ عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 3237 خاهر خواستگارت. اومده تو اتاق توآرایش کرده؟ چرا باید دفتر تو رو بخونه مگه بی فرهنگه؟ کلا هر کلمه به کلمه این تاپیک عجیبه