2777
2789
عنوان

اگر یه چیزی بگم میاید❔️❕️

178 بازدید | 18 پست

ترو خدا بخونید حالم بده، احتیاج دارم حداقل شما کنارم باشید....🥺😔😔

منو همسری دیشب با دل ناراحت از هم خابیدیم ....

قضیه از اونجایی شروع شد که شوهرم چند شب پیش که قراربود با مادرش اینا بریم بیرون (با مادرشوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم) 

چند برگه مهم داد بهم ، گفت برشون دار ، دم در ، بعد دیشب که میخاست ازم ، من فراموش کردم کجاست (خیلی ادم حواس پرتی ام)

دیشب یه بساطی بپا کرد این ادمممم جلو مادرش اینا

هزارااااان بار بهش گفتم هر چیه بینمون باشه صداتو نبر بالا کسی بفهمه 

محکم در رو باز میکرد ، میکوبید ، هی میرفت پیش مامانش اینا میپرسید ( که چی یادشونه چونکه خودشم درست یادش نبود) اونا هم چون اخلاقشو میدونن گفتن نه زنت برش داشته و.....

خلاصه پیدا شد :))))))

منم سر این قضیه باهاش سرسنگین شدم و محلش نزاشتم😊

چون فقط همین یکبار نبود که صبر کردم واسش ، چند روزیه فقط دارم تحمل میکنم ولی طاقت دوریشم ندارم🖤

خلاصه اومد پتو رو از روم کشید گفت چته و چرا ناراحتی و هی میخاست از دلم دربیاره و منم کوتاه نیومدم

تا جاییکه من بهش گفتم رفتاراتو درست کن و حواست باشه چیکار میکنی من نمیتونم اینهمع صبر کنم واسه و طاقت ندارم........

اونم ول کرد رفت .

دیگه دیشب موقع خواب دستمو حلقه کردم دورش و گفتم ببخشید ولی بی اعتنا بود 

صبحم همیشه واسش مهم بود اول من جلو مامانش اینا بیدار باشم (چون متناسب با عقایدشون حرف و حدیثو ...) ولی امروز اصلا حتی بیدارم نکرد

ولی من زیر پتو بیدار بودم و شاهد بودم ک حتی سمتم نیومد و رفت سرکار💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه قبول کردی تو خونه مادرشوهر زندگی کنی کلی به خودت بد کردی و کنترل اوضاع اینجوری خیلی سخته

خیلی سخته

الان بیرون اومدن هم سخته 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

کاش تموم میشد اینروزا

میخاستم پایان بدم به قهرمون ولی ....

وقتی تو واسه کاری ک نکردی معذرت خواهی می‌کنی اوضاع بدتر میشه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((