2777
2789
عنوان

چه خبرتونه 😡

430 بازدید | 13 پست

یه تاپیک زدم کلی تر بی خاصیت که تو سایت زنونه می چرخن درخواست دادین خجالت بکشید من شاگرد دارم ولی قیمت کلاس ریاضی نمی دونم چقدره فقط یه سوال پرسیدم 

تازه متوجه ذهن مریض شما شدم 

هرجور تایپیک بزنی انتقاد هست پشتش

من تایپیک نماز زدم خانمی ناراحت شده میگه مجبور و وادار به نماز نکن 

آخه من می باشم که وادار به نماز کنم مگه خدا خودش مجبور می‌کنه که من مجبورت کنم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما بی توجه باش 

برات مهم نباشه 

تو جامعه هم زیاده از این آدم های کثیف ما نمیتونیم بریم یقه بگیریم بگیم مزاحم نشو 

فقد باید بی اهمیت رد شی توجه نکنی

☂️🌧و از رحمت خدا مأیوس نباشید؛ زیرا جز مردم کافر از رحمت خدا مأیوس نمی شوند🎀🤍

هرجور تایپیک بزنی انتقاد هست پشتشمن تایپیک نماز زدم خانمی ناراحت شده میگه مجبور و وادار به نماز نکن ...

آخه یه خانوم نظرش رو بگه باز فرق داره اینجا جایی هست که نظر بدن 

نه اینکه چندتا نر درخواست دوستی بدن تاپیکم حذف کردم 

واقعا نمی بینن طرف نوشته بچه دارم متأهل هستم چی پیش خودشون فکر کردن

چیزی نگفتن تو چند ثانیه کلی آقا درخواست دوستی دادن

ها درخواست همیشه هست در مورد هرچی تاپیک بزنی کافیه ببینم خانم هستی درخواست و سرازیر میشه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

عزیزم شما بی توجه باش برات مهم نباشه تو جامعه هم زیاده از این آدم های کثیف ما نمیتونیم بریم یقه بگیر ...

آره درست میگین ولی خیلی حالم بد شد فقط خواستم بدونن که چقدر بی خاصیت هستن چون تو این ساعت مرد واقعی سرکار هست نه تو نی نی سایت

آره درست میگین ولی خیلی حالم بد شد فقط خواستم بدونن که چقدر بی خاصیت هستن چون تو این ساعت مرد واقعی ...

اره درست میگی حق با توعه عزیزم 

ولی این ها حیوونی بیش نیستن حالا تو هزار بار بگو کارت اشتباهه تو مغزش نمیره که

من خودم چندبار تاپیک زدم ولی این مردای نجس از رو نرفتن

پس تصمیم گرفتم محل ندم رد شم

☂️🌧و از رحمت خدا مأیوس نباشید؛ زیرا جز مردم کافر از رحمت خدا مأیوس نمی شوند🎀🤍

خانم راجع به اونیکه سر خیانت جاریتون گفت خودتو بکش میدوتید جریان این آدمها چیه اینها همه روابط غیر متعارف دارن من سابقم اینجا زیاده تمامی ارتباطم اینجا سالمه اگر اومدم اینجا بخاطر اینه که نمیخوام در گیر بشم. شما فکر میکنید اینجا خراب نداریم خوبم داریم