2777
2789
عنوان

سرم باد کرده

77 بازدید | 12 پست

بالای پیشانی جایی که موها روییده، باد کرده. بادش در طول زمان کمتر میشه ولی با هربار عصبانیت، دوباره باد میکنه. علتش چیه؟ 

اندازه بزرگتر از نخود

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حداقل ی تیکه عکس بده اینجا ک دکتر ننشسته

زیر موهاست عزیزم. اصلا با چشم دیده نمیشه. دست میزنم به صورت لمسی متوجهش میشم 

اول شما برو ی دکتر عمومی نگاه کنه بعد خودش بهت میگ مثلا کدوم دکتر برو

باشه عزیزم مرسی حتما

ولی آخه دکتر عمومی به نظرت درست نظر میده؟ اکثرا از سر باز میکنن آدمو 

باشه عزیزم مرسی حتماولی آخه دکتر عمومی به نظرت درست نظر میده؟ اکثرا از سر باز میکنن آدمو

نه نگران نباش چیز بدی نیست 

فقط بری یهو ی دارو میده رفع میشه ولی دکتر عمومی جای خوب برو 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

نه نگران نباش چیز بدی نیست فقط بری یهو ی دارو میده رفع میشه ولی دکتر عمومی جای خوب برو

باشه عزیزم مررسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یه سوال دیگه. اطراف سرم هم یکم درد میکنه گاهی. پشت سرم مخصوصا و کنار.چیزی در این باره میدونی؟ تجربه داشتی؟ اینم به دکتر میگم. انشاالله چیزی نباشه. من چند روز انرژیمو مثبت کردم کوچیک تر شد اون ورم. بعد امروز عصبانی شدم دوباره باد کرد. به نظرم انسان با انرژی خودش هم میتونه اینجور چیزا رو حل کنه. ولی خب یه دکتر عمومی هم برم عالی تر میشه. مرسی که بهم گفتی. دکتر عمومی اصلا یادم نبود. میخواستم مستقیم برم متخصص❤️

باشه عزیزم مررسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️یه سوال دیگه. اطراف سرم هم یکم درد میکنه گاهی. پشت سرم مخصوصا و کنار.چ ...

نه عزیزم نترس هیچی نیست مخصوصا اینکه برجسته اس 

خدایی نکرده دردهایی ک داخلیه یکم خطرناک تره برای شما چون رو هست خیلی جای نگران کننده نیست . بعدم ی وقت مثال عفونت چرکی 

چرک خشکن میده بهت …همین چرک باعث صدتا مریضی میشه زودتر درمانش کن بعدم تیر کشیدنم شاید مشکل اعصاب باشه پس ربطی شاید بهم نداشته باشن انشالله ک به زودی زود خوب بشی گلم 💙

نه عزیزم نترس هیچی نیست مخصوصا اینکه برجسته اس خدایی نکرده دردهایی ک داخلیه یکم خطرناک تره برای شما ...

فداتشم عزیزم نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی. خیلی خیالم راحت شد. خوشبخت باشی همیشه 🩷😍

فداتشم عزیزم نمیدونی چه کمک بزرگی بهم کردی. خیلی خیالم راحت شد. خوشبخت باشی همیشه 🩷😍

فدات عزیزدلم 💜💙💜💙بهمچنین شما مهربون 🧡🩷🧡🩷

چه دکتری به نظرت خوبه برم؟

نمی‌دونم حداقل یه متخصص داخلی برو تشخیص بده که کدوم دکتر باید بری نشین خدای نکرده زبونم لال کار دستت میده ایشالله چیز خاصی نیست ولی دکتر برو 

خدااااا