2777
2789
عنوان

دندان درد

85 بازدید | 10 پست

حس میکنم دندون عقلم درد گرفته

دندون عقلم نهفته هست قبلا ک عکس گرفتم کاملا خوابیده بود به ریشه دندون کناری هم فشار میاورد الان هر ازگاهی  درد میگیره شدیدول میکنه میترسمم از دندانپزشکی دندونمم نکه نهفته هست صددرصد جراحی میخواد شانسم😭😭

جراحی ترس نداره که عزیزم

خداروشکر الان مثل زمان قدیم نیست که این همه علم پیشرفت کرده هروقتم درد داشتی واسش درمون هست هزار جور  ضد درد هست برو پیش دکتر یه بار خودتو راحت کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم از جراحی دندون میترسیدم

با همسرم دم در خداحافظی کردمو انگار دارم میرم آخر دنیا 

نشستم زیر دست دندونپزشک و گفتم توی دلم یه آیت‌الکرسی بخونم تا جراحی تموم بشه

گفتم بسم الله الر     

گفت بلند شو عزیزم تموم شد  

جراحی همین‌قد کار داره

منم از جراحی دندون میترسیدمبا همسرم دم در خداحافظی کردمو انگار دارم میرم آخر دنیا نشستم زیر دست دندو ...

😂😂😂😂ولی همه این‌جوری نیستن 

باید آمادگی داشته باشه تا بتونه تحمل کنه

واسه من تقریبا یه ساعت و نیم طول کشید 

ولی اصلا اصلا هیچ دردی نداشت 

فقط خسته‌کننده بود

💙صدا کن مرا... 
عزیزم اگه جای من بودی و در چنین شرایطی باردار هم بودی چی؟ خدا رو شکر کن پا شو برو جراحی کن راحت شی😂

یکبار رفتم دندون پزشکی چنان کولی بازی در اوردم همش گریه میکرد زیر دست دکتر فکم تکون میخورد از ترس دکتر همش فکر میکرد تشنج کنم الان میگم الان چیکار کنم نترسم

یکبار رفتم دندون پزشکی چنان کولی بازی در اوردم همش گریه میکرد زیر دست دکتر فکم تکون میخورد از ترس دک ...

از چی می‌ترسی از دردش؟ 

اگه از درد می‌ترسی که اصلا درد نداره بی‌حسی می‌زنه 

فقط آمپول بی‌حسی می‌زنه اولش اون یه کم می‌سوزه همین 

💙صدا کن مرا... 
از چی می‌ترسی از دردش؟ اگه از درد می‌ترسی که اصلا درد نداره بی‌حسی می‌زنه فقط آمپول بی‌حسی می‌زنه او ...

از همون سوزن بی حسی دارم هی به خودم میگم اکه فردا رفتی دکتر چشمات رو ببند سوزن رو نبینی باز میگم رفتم باز ترسیدم چیکار کنم

از همون سوزن بی حسی دارم هی به خودم میگم اکه فردا رفتی دکتر چشمات رو ببند سوزن رو نبینی باز میگم رفت ...

چشمت رو ببند از همون اول که دستگاه‌ها رو نبینی  

من هم خیلی ترسوام از اول چشمم رو می‌بندم که تصور نکنم

و اگه از سوزش آمپول می‌ترسی بگو قبلش پماد لیدوکایین بزنه

💙صدا کن مرا... 

اگه دندون عقل نهفتهست و به ریشه فشار میاره، این دردها طبیعیه و معمولاً با جراحی حل میشه؛ نگران نباش با بیحسی انجام میدن و دردش قابلکنترله، اگه خواستی با آرامش بررسی شی میتونی از دکتر هلن جوانمرد هم مشاوره بگیری چون خیلی باحوصله و ملایم راهنمایی میکنن.