2821
2789
عنوان

دانشمندا

110 بازدید | 15 پست

چند وقت پیش در مورد زندگی دانشمندان و شعرای زمان تمدن اسلامی می‌خواندم بعد متعجب شدم اونا که یک سر و گردن از مردم بالاتر بودن انکاری نسبت به دین بعضی هاشون خصومت داشتند مثل زکریا رازی که منتقد دینه؟ برام سواله چطوری دانشمندان طبع شرک آلود دارند؟ 

سلام

بعد از تحصیل و مطالعه ی منابع دست اول، در ذهن تحصیل کننده سوالاتی بیش از اندازه میاد.

وقتی پاسخِ قطعی براش پیدا نکنه، ایده ها و نظریات جدیدی ارائه میکنه.

که این ایده و نظریات بنظر برخی ها کفر آلود یا شرک آلو محسوب میشده! در حالی که اینطور نبوده و نیست.

ای غایب از نظر که شدی همنشین دل 🍃 مـی گـویـمت دعــا و ثنــا می فــرســتمت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همشون اینجوری نیستن اتفاقا دانشمندها و فیلسوف های معتقد هم اصلا کم نداریم

در واقع مثل مردم عادی یه سری معتقد بودن یه سری نه چیز عجیبی نیست

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

طبق چیزایی که من میدونم یسری دانشمندا و عرفا چون به درک دیگه ای از خدا و جهان رسیدن حرفایی میزدن که برای بقیه مردم عجیب و کفرامیز بوده 

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

برعکس چیزی که گفتی  خیلی از دانشمندای مسلمان امثال همین زکریای رازی یا ابن سینا عالم دینی و به اصطلاح اخوند هم بودن

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

هیچ هم شرک نیست. ولی دانشمندان صاحب نظر می شن. علمای دینی هم از کشیش و خاخام گرفته تا موبد و ملا تقل ...

باقی ادیانو نمیدونم

ولی در اسلام دین و علم منافاتی باهم ندارن

یه شخص میتونه هم دانشمند باشه هم عالم دینی

مثلا وقتی همین زکریای رازی دانشمند ایرانی مسلمان داشت الکل میساخت اروپا فکر میکرد بیماری به خاطر نفرینه نه میکروب ، وقتی دانشمند دیگه مون خوارزمی داشت اولین فرمولهای جبر رو مینوشت در اروپا هنوز عدد صفر نداشتن ، وقتی ابوریحان بیرونی ایرانی و  مسلمان داشت با ریاضیات شعاع زمین رو با دقتی زیاد و باورنکردنی محاسبه میکرد در اروپا هنوز فکر میکردن زمین صافه و لبه داره ، وقتی جابربن حیان داشت دستگاه تقطیر و اسیدها رو کشف میکرد در اروپا هنوز کیمیاگری رو جادو میدونستن ، وقتی نصیرالدین طوسی داشت ستاره هارو در رصدخانه مراغه بررسی میکرد در اروپا کسی اگر از ستاره ها حرف میزد به جرم جادو سوزونده میشد 

اسلام چند پله از بقیه ادیان همیشه بالاتره و اتفاقا به تحقیق و علم اموزی همیشه تاکید داشته وکارنامه ش دراین زمینه فوق العاده درخشانه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

مغزت کوته فکره و ادعات ته آسمون

منم متاسفم واسه دانشگاهی که بهت مدرک داده واقعا راست میگن مدرک شعور نمیاره من میتونم جوابتو با توهین بدم ولی از این کار خودداری میکنم چون در شان من نیست میتونی انتقادتو با دلیل بیاری نه با توهین متاسفم برات

چطوری میشه که این حجم از خودشیفتگی و اعتماد به سقف و درعین نفهمی توی سر آدمی جای میشه عجیبا

من هم از خودشیفتگی و بلد نبودن دلیل علمی آوردن برای مسئله ای و با توهین حرف زدن در شگفتم

باقی ادیانو نمیدونمولی در اسلام دین و علم منافاتی باهم ندارنیه شخص میتونه هم دانشمند باشه هم عالم دی ...

دین اسلام شما شاید منافاتی نداشته باشه در ظاهر ولی اگر بخوایم عقل و در نظر بگیریم عقل حکم میکنه در مناسبات سیاسی هیچ تعصب سفید یا سیاهی به خرج ندیم و مثلا هیچ فردی رو دوست یا دشمن مطلق میگم مطلق نه ظاهر بینی ندونیم ولی اون دانشمندانی هم که شما اسم بردید فقط از یک زاویه نگاه نکنید شما فقط یک منبع رو مطالعه کردید در حالی که باید از چند زاویه دید و تصمیم نهایی گرفت زندگینامه زکریا رازی پر از نقد دین و معجزات این به این معنی نیست که من با او همسو هستم فقط میخوام به شما نشان بدم اونطور که شما میگی نیست

2824
2823
2791
2779
2792