2777
2789

شوهرم تو اسنپ کار میکنه یکی از مسافراش که یه خانوم جوون بوده بهش پیام داده که اگه میشه اهنگاتونو برام بفرستین من ناراحت شدم یعنی حق داشتم ناراحت بشم یا ناراحتیم بی مورد بوده وقتی پیام براش اومد گوشیش دست من قبل از شوهرم دیدم وقتی به شوهرم نشون دادم گفت خودت جواب بده به نظرتون کار خانمه اشتباه بوده یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی 

حالا انگار آیه نازل شده بود که حتما اون آهنگارو باز بشنوه 

واقعا چه آدمای عجیبی پیدا میشن

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

خوب کردی اینا فک نمیکنن ممکنه طرف متاهل باشه و خانمش ناراحت بشهتا اون باشه زود صمیمی نشه

دقیقا ولی همش حس میکنم که اگه من نمی‌دیدم شوهرم براش آهنگ میفرستاد

دقیقا ولی همش حس میکنم که اگه من نمی‌دیدم شوهرم براش آهنگ میفرستاد

اگه سابقه خیانت داره آره باید زرنگی به خرج میدادی پیامارو که میدیدی چیزی نمیگفتی مثلا نفهمیدی تا شوهرت جواب بده بعد میفهمیدی کع چی جواب میده و چکار میکنه اگر رو میداد دیگع نمیزاشتی بره اسنپ اگرم نمیداد که هیچی بنظرم الانم اشکال نداره چیزی نشده که عزیزم