2777
2789
عنوان

شرفم رفت 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 42 پست
با اون کارا و حرفایی ک قبلا زده ک مجبورت میکنم و اینا دقیقا به چه دلیل دوس داشتی برگرده؟؟

نه برا این ننوشتم که 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوس داشتم حرفامو بنویسم ولی از ترس اینکه کسی بخونه نمینویسم

استارتر شما هم بخون👇👇👇

لازم نیست تو دفتر بنویسی 

یه وبلاگ بزن و خصوصیش کن اونجا بنویس 

یا دفتر یادداشت رمز دار نصب کن 

یا یه کانال تو روبیکا و تلگرام و ... بزن و خودت عضو باش یعنی مادرت یا  کسی رو اول عضو کن چون باید عضو داشته باشه بعد حذفش کن بعد اونجا بنویس 

نه برا این ننوشتم که

آهان بهش میگفتی نکنه فکر کردی باید اسم تو رو مینوشتم.

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
اون از کجا رفته تو وسایلت دفترو برداشته نشسته خونده

مقصر خودم بودم این دفترو تو پذیرایی داشتم می‌نوشتم بعد در خونمون زدن من هول کردم دوییدم تو اتاق دفتر موند رو مبل .اینم نشست خوند همرو

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

آهان بهش میگفتی نکنه فکر کردی باید اسم تو رو مینوشتم.

اصلا خوندی موضوع و؟؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اصلا خوندی موضوع و؟؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بله پسرعمه برگشته گفته دل ها مثل گاراج شده گفتم بهش میگفتی نکنه فک کردی خواستگارم بودی باید اسم تورو مینوشتم تو دفترم

بله پسرعمه برگشته گفته دل ها مثل گاراج شده گفتم بهش میگفتی نکنه فک کردی خواستگارم بودی باید اسم تورو ...

نخیر 

کلا معلومه نخوندی چی میگه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
نخیر کلا معلومه نخوندی چی میگه

باشه تو خوب خوندی بهش راهنمایی میکردی