2777
2789
عنوان

شرفم رفت 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 42 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای خدا بیامرزدت دفتر شکرگذاری بنظرم خیلی کار چیپو بی لولیه بهرحال هیچیم نمیشه تهش دیگه ننویس الان ک ...

اگر عکس بگیره چی میشه

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

اون که نمیدونه بخاطر قانون جذب و این که منتظری این کار و کردی اون دفتر چه رو خونده فک کرده طرفت برگ ...

اره ولی خیلیی زشت شد 

بهم تیکه انداخت که دلا الان مث گاراج شدن نه؟

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

می‌ره نشون بقیه فامیلات میده دیگه

آخه ی چیزایی ازش می‌دونم فک نکنم بگه خودشم گفت نمیگم 

این. آقا خیلی منو دوست داشت و من جواب رد میدادم و سر همین یک سری از لج بم گفت که کاری نداره تهش بکارتت رو ازت میگیرم و مجبوری قبول کنی 

یا خیلی دست می‌آورد سمتم و من واقعا برخورد میکردم 

سر همین فک نکنم بگه

همون دفتر میکردی تو ..... مردک شل دست

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

مشکل از تو نیست 

مشکل از اونه که بی ادبه

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آخه ی چیزایی ازش می‌دونم فک نکنم بگه خودشم گفت نمیگم این. آقا خیلی منو دوست داشت و من جواب رد میدادم ...

چه آدم حرومی ای بوده خب خوبه که نمیگه پس اشکال نداره شبو راحت بخواب چیزیم گفت توهم به جوابی بده دیگه

با اون کارا و حرفایی ک قبلا زده ک مجبورت میکنم و اینا دقیقا به چه دلیل دوس داشتی برگرده؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖