2777
2789
عنوان

چه گوشی ای خیلی خوب شارژ نگه میداره

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 47 پست
عزیزم من شیامی دارم الان هفت ساله خریدم هنوزم دستمه

چه خوب 

در مورد شیائومی قبلا شنیده بودم که ممکنه خاموش بشه و دبگه روشن نشه برا همین میگم بهتره سامسونگ بخرم

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

چه خوب در مورد شیائومی قبلا شنیده بودم که ممکنه خاموش بشه و دبگه روشن نشه برا همین میگم بهتره سامسون ...

عه نشنیدم تاحالا همچین چیزی راضیم  از شیامی ، داداش من سامسونگ a54خرید  یه دوهفته بعدش هنگ میکرد ولی خب سامسونگ رو بیشتر ترجیح میده حالا شمام خوب تحقیق کن

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه نشنیدم تاحالا همچین چیزی راضیم از شیامی ، داداش من سامسونگ a54خرید یه دوهفته بعدش هنگ میکرد ولی ...

اهوم 

ممنونم عزیزم

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

اره باید تحقیق کنم... با ۲۰‌تومن چه شیائومی میشه خرید ؟ 🤔

والا عزیزم من از قیمت گوشی خبر ندارم چون زود به زود تغییر میکنه 

تو گوگل بزن قیمت گوشی شیائومی امروز 

بعد قیمت گوشی با توجه به تاریخ امروز میاره 

چندتا ازشون رو که با توجه به پولت میخورن بنویس مقایسه کن تو گوگل کلیپ اینا هست بزنی میاره 

و اینکه 

اگه حافظه برات مهم نیست بزار کم باشه چون قیمت بین حافظه مثل 126 تا 256 زیادععه 

الکی پول حافظه ندی 

مثلا من خودم کارم با همون 126 راه افتاد ولی 256 حداقل 5 تومن گرونتر بود دیگه پول حافظه بیخودی ندادم 

شیائومی ها خوشگلترن😆 

من خودم سامسونگ دارم یسال خریدم زورم میاد عوض کن چون حداقل 10 تومن ضرر میکنم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

والا عزیزم من از قیمت گوشی خبر ندارم چون زود به زود تغییر میکنه تو گوگل بزن قیمت گوشی شیائومی امروز ...

اره الان تو نت دیدم حافظه ۲۵۶ دقیقا ۵ تومن از ۱۲۸ گرونتره 

ولی من دانشجوام پی دی اف های بزرگ باید دانلود کنم الان حافظه این گوشیم ۱۲۸ گیگه همش اخطار میده پرشده هی باید فایل هامو پاک کنم 

ولی به نظرم یه گوشی ۱۲۸ گیگ بخرم فایل های اینو تو اون نریزم  از هردو استفاده کنم 😂

اما این گوشیم ۷ ساله دستمه میترسم همین روزا پایان عمرش باشه

اره الان تو نت دیدم حافظه ۲۵۶ دقیقا ۵ تومن از ۱۲۸ گرونتره ولی من دانشجوام پی دی اف های بزرگ باید دان ...

یا خدااا 128 رو خدایی چجوری پر کردی 

من همش فکر میکردم 126 

حالا دیگه همون 256 رو بگیر 

یا چیزای غیرر ضروری رو حذف کن  بخدا 128 زیادههه 

روبیکا و  تلگرامت رو پاک سازی کن من هرچند ماه پاک سازی میکنم قشنگ 20 گیگ ازاد میشه  و بقیه چیزا هم برسی کن مثل  سطل زباله های گوشیت 

چون خیلی حیاتیه و عوض کردن گوشی سخته و ضرر مالی داره 

خیلی دقت کن 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یا خدااا 128 رو خدایی چجوری پر کردی من همش فکر میکردم 126 حالا دیگه همون 256 رو بگیر یا چیزای غیرر ض ...

گوشیم علاوه بر پر شدن حافظش ، 

کند و هنگی هم شده ولی چون ۶ سال و نیمه دارمش پر از عکس و فیلم های خانوادگی و پر از فایل های کتاب و جزوه و این چیزاس...

تلگرام و روبیکا رو هر سه روز حافظه پنهانشو پاک میکنم اما فقط یک گیگ کم میشه😐😂

یا خدااا 128 رو خدایی چجوری پر کردی من همش فکر میکردم 126 حالا دیگه همون 256 رو بگیر یا چیزای غیرر ض ...

تو دیوار با قیمت کمتر دست دوم گذاشتن 

اونا به نظرت قابل اعتماده ؟ 

مثلا نو ۲۵۶ گیگ رم ۸ ۲۰ تومنه 

اما همین مدل تو دیوار ۱۵ گذاشتن با چهار ماه استفاده 

گوشیم علاوه بر پر شدن حافظش ، کند و هنگی هم شده ولی چون ۶ سال و نیمه دارمش پر از عکس و فیلم های خانو ...

هر سه روززز  زود به زوده 

من چندماه یه بار با تموم حافظه پاک میکنم  نه فقط پنهانن 

پس همون 256 بد دردت میخوره 

هر سه روززز زود به زوده من چندماه یه بار با تموم حافظه پاک میکنم نه فقط پنهانن پس همون 256 بد دردت ...

اره چون حافظه کم‌ میارم مجبورم زودبه زود پاک کنم

شیائومی ها از نظر استحکام و دوربین و شارژ حرف اولو توهمه گوشیا میزنن۷ساله دارم خیلی راضیم با هیچ احد الناسی هم راضی به مبادله نیستممم شوهرم  گوشی جذید گرف میخاس باگوشیم تاق بزنه زار زد ندادم😅

من+نی نی+باباش=❤

تو دیوار با قیمت کمتر دست دوم گذاشتن اونا به نظرت قابل اعتماده ؟ مثلا نو ۲۵۶ گیگ رم ۸ ۲۰ تومنه اما ه ...

اره فکر خوبیه 

تضمینی بیار بگو تا سه روز اگه خوب نبود پس میارم 

اونا شاژر ایناهم باهاشونه شارژر هی 2 تومنه خودش

بده بابات صحبت کنه بدون یه دختر نیستی گول بخوری 

شیائومی ها از نظر استحکام و دوربین و شارژ حرف اولو توهمه گوشیا میزنن۷ساله دارم خیلی راضیم با هیچ احد ...

همه اومدن تو این تاپیک از شیائومی تعریف کردن دارم وسوسه میشم😂

اره فکر خوبیه تضمینی بیار بگو تا سه روز اگه خوب نبود پس میارم اونا شاژر ایناهم باهاشونه شارژر هی 2 ت ...

اهوم حالا ببینم چی میشه ...