2777
2789
عنوان

چه گوشی ای خیلی خوب شارژ نگه میداره

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 47 پست
عزیزم اگه با این پولت شیائومی بخری مدل بهتری میتونی بخری چون سامسونگ a15 که تو دسته سامسونگ ها زیاد ...

من طول عمر گوشی برام مهمه و باید ۴ سال یا بیشتر از گوشی استفاده کنم .شیائومی انقدر عمر نمیکنه و از رابط کاربریشم خوشم نمیاد

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

چقدر خوبه 😯😯همشم با نت روشن یا نه استفاده معمولی بدون نت مثل بازی ؟

اره نت روشن 

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز صبح گوشیمو زدم شارژ شد ۱۰۰ الان ۱۶ درصده 

دیگه تو یه روز ۱۳_۱۴ساعت حساب کن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
مارک سافتی دوسال پیش ۲۵۰ خریدم الان نمیدونم

ممنون

😡نرهای کثیف بی خاصیت درخواست دوستی ندید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم نام کاربریتونو میدم لغو شید😡

من امروز صبح گوشیمو زدم شارژ شد ۱۰۰ الان ۱۶ درصده دیگه تو یه روز ۱۳_۱۴ساعت حساب کن

واقعا خیلی خوبه ولی a15 مال دو سال پیشه 

گوشی a16 و a17 اومده 

اینا نمدونم شارژدهیشون چطوره

واقعا خیلی خوبه ولی a15 مال دو سال پیشه گوشی a16 و a17 اومده اینا نمدونم شارژدهیشون چطوره

اره من تجربه خودمو گفتم 

بازم از کسایی که استفاده دارن بپرس 

تاپیک رو نخوندی چی گفتم ؟

من یه شیاومی دارم ده ساله دارمش هیچیش نمیشه!گوشی جدید گرفتم مدلش بالاست باز رغبتم به همون شیاومی هست. برادرم تو این مدت پنج شش تا سامسونگ عوض کرده

اره من تجربه خودمو گفتم بازم از کسایی که استفاده دارن بپرس

🙏🌹

واقعا خیلی خوبه ولی a15 مال دو سال پیشه گوشی a16 و a17 اومده اینا نمدونم شارژدهیشون چطوره

همسرم نوت 13داره عالیه عزیزم ولی فک کنم 30تومن شده ما 12خریده بودیم واسه من نوت 8شیائومی هستش فایده نداره روزی 4بار میزنم شارژ

من یه شیاومی دارم ده ساله دارمش هیچیش نمیشه!گوشی جدید گرفتم مدلش بالاست باز رغبتم به همون شیاومی هست ...

نمیدونم از بعضیا شنیدم که شیائومی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه برا همین میترسم برم سمت شیائومی

من طول عمر گوشی برام مهمه و باید ۴ سال یا بیشتر از گوشی استفاده کنم .شیائومی انقدر عمر نمیکنه و از ر ...

میکنه 

من داداشم داره 3 سال مثل روز اول کار میکنه 

زنداییم هم همینطور 

پسر عمم 6ساله 

کلا همه فامیل شائومی دارن راضی 

فقط منم سامسونگ 

حالا باز بپرس 

همینجوری نخر 

مثل ببین در حد پول تو چه گوشی هایی هستن مقایسه کن بعد 

مثل من نشو که  پشیمونم 

بازم میگم سامسونگ بد نیست ولی خوب شیائومی با توجه به این قیمت تو خیلی بهتره 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من طول عمر گوشی برام مهمه و باید ۴ سال یا بیشتر از گوشی استفاده کنم .شیائومی انقدر عمر نمیکنه و از ر ...

عزیزم من شیامی دارم الان هفت ساله خریدم هنوزم دستمه

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

میکنه من داداشم داره 3 سال مثل روز اول کار میکنه زنداییم هم همینطور پسر عمم 6ساله کلا همه فامیل شائو ...

اره باید تحقیق کنم...

با ۲۰‌تومن چه شیائومی میشه خرید ؟ 🤔