2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهههه

96 بازدید | 7 پست

واقعا حالم بده همش تو گوشیم درس نمیخونم دوساله پشتم امسال دیکع باید قبول شم اما اصلا همت نمیکنم ی روز خوبم ده روز بد دارم دستی دستی زندگیممو خراب میکنم چیکار کنمم همش ناامیدم 😭

یه دفترچه ای چیزی بگیر و احساساتتو ارزوهاتو همه چیزو توش بنویس 

این که گوشی دستته مدام علت بزرگش ترس از شروع کردن و خوندنه باید با خودت کنار بیایی هیچکس جز خودت کمکی نمی‌کنه قشنگم❤️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه امروز نخونی فردا باید زیر مشت کتک شوهرت بمیری و جیکتم در نیاد چرا چون جای نداری برای موندن چرا چون شغلی نداری 

باید بشینی بخونی از کم شروع کن ولی شروع کن همین خانمایی نی نی سایتو ببین همه از کتک از خیانت می‌نالن ولی بازم نمیتونن جدا بشن میگی طلاقتو بگیر میگه جای واسه مونده ندارم سعی کن شکست میخوری ولی باید بتونی و مطمئنم میتونی 😉❤️

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نمیتونم اصلا خوب نمیشم نیاز ب ی انگیزه قوی دارم انکار

انگیزه بزرگ بیشتر نا امیدت میکنه هدف های کوچیک کوچیک باید تعیین کنی تا کم کم انگیزه بگیری هی که هدفهای کوچیکتو تیک بزنی مسئولیت پذیر تر میشی نسبت به درست

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((