ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 617 عنوان اقایون سایت یه لحظه تشریف بیارید 132 بازدید | 10 پست اگه خداییی نکرده خدایی نکرده باعث ناقص بچه تون شما باشیدناراحت میشید؟ غصه میخورید ؟ 1404/09/04 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رززیبا عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 164 وااااااا معلومه ناراحت میشن دق میکنن و اصلا خودشونو نمیبخشن
ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 617 نخوریم؟ ببخشید ولی اگه یه نگاه به تاپیک قبلم بندازی میفهمی چرا این سوال رو پرسیدم
alireza1256 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 39 ببخشید ولی اگه یه نگاه به تاپیک قبلم بندازی میفهمی چرا این سوال رو پرسیدم اگه ادم باشه حتما میمیره از غصه
io_ol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2135 خیلی دلم حقیقتا برا بچه خواهرت میسوزه امیدوارم خدا شفاش بده و بیشتر از این دلم میسوزه که میگن خاله جای مادر آدمه ولی تو هیچ حسی نسبت به اون طفل معصوم نداری و خیلی راحت میگی یا بمیره یا میدیم دست مادر شوهرش بزرگش کنه امیدارم خدا خودش یه نگاهی به اون کوچولو بندازه
ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 617 خیلی دلم حقیقتا برا بچه خواهرت میسوزه امیدوارم خدا شفاش بده و بیشتر از این دلم میسوزه که میگن خاله ... عزیرم من اگه میگم بمیره بخاطر اینکه خودش عذاب نکشهاگه مبنی بر این باشه که مریض باشه زنده نمونه بهترهمرگ برای بعضی ها نعمتما که سالم بودیم تو این دنیای بی رحم دهنمون اسفالت شدانوقت این بچه با معلولیت ذهنی چه بر سرش میاد؟؟بمونه تو این دنیا که چی بشع
ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 617 خیلی دلم حقیقتا برا بچه خواهرت میسوزه امیدوارم خدا شفاش بده و بیشتر از این دلم میسوزه که میگن خاله ... هنوزم میگم بدیم مادرشوهرش نگه دارهوقتی پسره الدنگش میاد از این تز ها میده که زایمان طببعی بهتره و از این حرف ها خب مادزشم بیاد پشت کارهای پسرش وایسهنکنه توقع داری خواهر بیچاره من عمر و جوونیشو بذاره واسه بچه مریضکه باعث مریض شدنش اون شوهر احمقشه
io_ol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2135 عزیرم من اگه میگم بمیره بخاطر اینکه خودش عذاب نکشهاگه مبنی بر این باشه که مریض باشه زنده نمونه بهتر ... من میدونم حق با توعه کاملا ولی منظورم اینه نباید اینقدر راحت به زبون بیاری
ساحل_۴۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 617 من میدونم حق با توعه کاملا ولی منظورم اینه نباید اینقدر راحت به زبون بیاری تو جای من بودی چی کار مبکردیادم اول صلاح خواهر خودشو در نظر میگیرع بعد خواهرزادهتو خودت حاضر عمر و جوونی خواهر خودت واسه یه بچه مریض بره
io_ol عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2135 تو جای من بودی چی کار مبکردیادم اول صلاح خواهر خودشو در نظر میگیرع بعد خواهرزادهتو خودت حاضر عمر و ج ... نه و بیشتر دلم برای رنجی که اون بچه میکشه میسوزه میدونم مرگ خیبی خیلی بهتره براش ولی نمیتونم آرزوشو کنم برای یه کودک بی گناه