2777
2789
قربونت برم بیشتر راهنمایی کن چی میتونم. براش بخرم بجز وازلین دو ماهه تازه متوجه شده

سعی کنه پماد نزنه . پماد کورتون داره ولی یه مدت داروی ترکیبی اوره+ کولوتریمازول+هیدوکورتیزون رو بزنه و کنترل کنه . بیشتر از ۲۰ روز نزنه ها 

بعد اون جاهای درگیر زیاد خشک میشن فقط وازلین بزنه دیگه هیچی

با اب داغ حموم نکنه

پرتقال کم بخوره 

همینارو من رعایت میکنم بازم یادم افتاد میکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کنه پماد نزنه . پماد کورتون داره ولی یه مدت داروی ترکیبی اوره+ کولوتریمازول+هیدوکورتیزون رو بزنه ...

من کولوتریمازول را حذف کردم بجاش پسوس رام میزنم. به نظرم بهتر بوده.

سلام آبجی گلم ، انشالله هرچه زودتر خوب بشید 

تا جایی که من میدونم درمان قطعی کامل نداره یه بیماری خود ایمنی هست که سیستم ایمنی بدن به طور اشتباهی به سلولهای سالم پوست حمله میکنه  و باعث خارش پوست و زخمهای نقره ای رنگ میشه  چرخه تولید سلولهای پوست مثلا به طوری طبیعی هریک ماه  باید باشه اما با داشتن این بیماری هرسه چهار روز درمیون اتفاق می افته بهترین درمان فقط پیشگیری هست تا از بیشتر شدن وشعله ور شدن بیماری جلوگیری کرد استرس  باعث بدتر شدن بیماری میشه  و‌مهمتر رژیم غذایی سالم هست ادویه و گرمیجات نباید مصرف کنی گوشت قرمز و چربی نباید مصرف کنی یا خیلی کم و غذاهای که گلوتن دارن باید بطور کامل حذف کنی مثل انواع نان ها نونهای بدون گلوتن بعضی جا ها دارن  گندم  ماکارانی و هر غذایی که گلوتن داره  این بیماری رو بدتر میکنه ، میوه و سبزی  خیلی خوبه پیاز،  سیر بتونی استفاده کنی خوبه لباسهای زیرتون هر روز شسته بشه یا جوشیده بشه  ورزش  پیاده روی خیلی تاثیر داره  و داروهای که دکتر متخصص پوست داده به موقع مصرف بشه  یه آمپولی هم هست که فکر کنم ماهی یک بار باید زده بشه  اما داروهای دیگه کوتاه مدت خوب میکنه اما بعدش بیماری رو تشدید میکنه کلا باید تحت نظر پزشک متخصص پوست باشید تا جایی که تونستم راهنمایی کردم براتون آرزوی سلامتی میکنم.

بله این دوتا هستن ولی بعضی وقتا پوست من انگار وحشی میشه نمیدونم چی میخورم دقتم میکنم میبینم همون روت ...

احتمالا غذاهای گلوتن دار مصرف میکنی اونطوری میشه مثل همین نون ، چون داخلش گلوتن داره. بعضی چیزها مثل گوجه بادمجون هم حساسیت میده . باید بیشتر به سمت گیاهخواری برید مصرف میوه و سبزی و کاهو.......

سلام آبجی گلم ، انشالله هرچه زودتر خوب بشید تا جایی که من میدونم درمان قطعی کامل نداره یه بیماری خود ...

ممنونم که گفتین سعی میکنم حتما رژیم بدون گلوتن رو هم رعایت کنم