2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم داخل گوشام و لبه ی صورتم و کف سرم خیلی پوسته پوسته و ترک ترک میشا یعنی منم دارم

نمیدونم برو پیش متخصص پوست 

من خس میکنم  بر اثر پسوریازیس گوشام مشکل پیدا کردن شنوایم کم شده حتا رقتم شستشو و اینا

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

عزیزم من از ۱۷ سالگی این بیماری رو دارم نزدیکه ۲۰ ساله! زانوهام ارنجام قوزک پاهام.... رنگ پوستم عوض ...

من از ۱۴ سالکی دارم الان که ۲۴ بهتر شد 

کم کم خود به خود کم میشه برات من اوایل انگار پوست سرم سوخته س فاجعه بود ترسناک بود شکلش 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

برای من با استرس و خاک تحریک میشهبه غذا واکنش ندارم

بله این دوتا هستن ولی بعضی وقتا پوست من انگار وحشی میشه نمیدونم چی میخورم دقتم میکنم میبینم همون روتین روزانه س پیدا نمیکنم

با دارو های گیاهی خیلی خوب درمان میشه ، یکی از اقوام با روغن های گیاهی بهتر شد 

یه گروهی تو ایتا هست میتونید ازشون کمک بگیرید برای این بیماری و بیماری های دیگه هم درمان گیاهی دارن 

سایت اجازه نمیده لینک گروهش رو بزارم آیدی ایتام رو میذارم هر کی خواست پیام بده لینک گروهشون رو براتون میفرستم 

00685_Fatemeh@