2777
2789
عنوان

شوهرم منو بچمو ول کرده رفته

322 بازدید | 14 پست

شوهزم بی مسئولیته اصلا بهم محبت و توجه نمیکنع هی دنبال دعواس هر چی بهم میگه خسته شدم واس بچع چیزی بخره هی فوش میده یه کاپشن خریده واس بچه یه هفتس فوشم داده اومدم پیش مامان بابام زنگ زذم کجایب نمیایی برگشته میگه تو باید بمونی اونجا میای اینجا ور ور میکنی بهش گفتم شیرخشک بگیر نگزف جوابم نداد عین خیالشم نیس بچه چی بخوره بعد به گوشی مامانم زنگ زده بدون سلام یه نفرو بفرستین بیاد شیرخشکو ببره من دیشب ک زنگ زدم رو من گوشی قطع کرد منم نوشتم بچتو دیدی پشت گوشتم دیدی

الان نه سراغ منو میگیره ن بچع

بچه رو برو بذار خونه مادرشوهرت

خودت بیا خونه بابات

بیخود میکنه برا بچه خودش خرید میکنه تو رو فحش میده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردها تنهایی رو دوست دارن انگار 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

رسما دیوونه شده این چه وضعشه 

ولی در کل آقایون روشون فشاره بنظرم کمتر بهش غر بزن کمتر حرف بزن نیاز دارن در سکوت آرامش باشن 

بهش فرصت بده حالش بهتر یشه

برگرد خونه سعی کن فضای خونه رو گرم و ساوت نگه داری ک حداقل چایی و غذاشو بدی و حتی باهاش حرف نزنی یعنی بزنی کمتر حرف بزنی 

نه اینکه خودتو قهر بگیری 

اوناهم گناهی نکردن پسر بودنم سخته

سلام خوبی

عزیز محترمه، حق داری ناراحت و خسته باشی، این بی‌توجهی واقعاً اذیت‌کننده‌ست.
اما قبل از هر تصمیم، یه تلاش آروم برای آشتی از طریق یه نفر مورد اعتماد خوبه؛ اگه اون حتی برای بچه یه قدم کوچیک برداره و نشون بده هنوز اهمیت میده، می‌تونیم کم‌کم رابطه رو بهتر کنیم تا داره تلاش می‌کنه. بچتون به هردوتون نیاز داره.

اگه نتیجه نداد، خیالت راحت—از نظر قانونی می‌تونم کامل کمکت کنم.

با قانون چیکار میتونم بکتم

خیلی کارا و دفاع از حقوق 

ببخشید اینجا توضیح و ارشاد بیشتر از نظر نی نی یارها موضوع رو تبلیغاتی میدونن و تعلیق میکنن، حالا اگر فک میکنید میتونم کمکتون کنم به این. ایدی درخوتست بده درخدمتم

@paye_yek_vekalat

عزیزم خدا بهت صبر بده.امیدوارم عقلش برگرده.مردها فک میکنن با این کارا راحت میتونن زن رو اذیت کنن ک جدا شه و نفر بعدی خیلی راحت میاد زن اینا بشه بدون هیچ تضمین و تعهدی!!!!!دیگه نمیدونن که چشم جامعه ترسیده از ازدواج.....دیشب رو تاپیکت نتمو بستم ک امروز بخونم.شوهر منم بی مسئولیت بود الان یکم بهتر شده 

بچم ندارم