2777
2789

یادمه همیشه میرفتم پیشش بچه بودم نمی‌فهمیدم 

اونجا بازی می‌کردم یع سر هم میرفتم در اتاقک اون ،الان ک یادم میاد دست میزد بهم 😑

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ لذتی میبرد اشغال

اره خداروشکر کارای دیگه ای نکرد منکه بچه بودم زورم نمی‌رسید 

ولی یادمه فقط دست میزد بهش 

چندشم شد وقتی یادم اومد

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

امروز ی فیلم تو اینستا دیدم مرده به ی بچه ده ساله تجاوز میکنه بچه میره به پدرش میگه... پدرشم پایه مبل که چهل سانت بوده رو برمیداره میره ی سیری مرده رو میزنه چوبم میکنه تو باسن مرده روده هاش پاره میشن

الان یادت اومد دست میزد بهت؟ مادرت چرا جلوت نمیگرفت که نری

اره تاپیک بکارت رو دیدم یادم اومد 

خب چون کار دیگه ای نمیکرد من ذهنم نمی‌کشید ک خطر ناکه خیلی بچه بودم 

اونجا بازی می‌کردم اینم بع بهانه خوراکی دادن بهم گولم میزد دست میگرفت به اونجا

حالا من یادمه کلاس دوم که بودم پیاده میومدم خونه تنها یه پیرمرده بود همیشه سر راهم بود بیچاره کاری هم نداشت فقط تا منو میدید سلام میکرد شروع میکرد یه ساعت درد و دل و حرف زدن و اینا خلاصه مامانم هی میدید دیر میام گفت چرا دیر میای گفتم یه پیرمرده هست میرم پیشش حرف هاشو گوش میدم😂مامانم گفت وای خاک به سرم اگر بلایی سرت میاورد چی و اینا دیگه دعوام کرد از اون به بعد بدو بدو میومدم خونه😂😂😂خودمم میگم چه دل و جرئتی داشتم ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکبار رفتم دندان پزشکی با مادرم 8،9 ساله دکتر وقتی داشت دندان مادرم می‌کشید و مادرم زیر دستش بود مچ دستم رو گرفت کشیدم عقب، خیلی ترسیدم خیلی 

جرئت گفتن به مادرم نداشتم، یعنی خاک تو سرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

چند روز پیش شنیدم بخاطر کار سیاسی بازداشت شده، خیلی دلم میخواد اعدامت کنن اونجا صدبار بهت تجاوز کنن ولی نمیخوام چون ازش یه قهرمان ملی میسازن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
امروز ی فیلم تو اینستا دیدم مرده به ی بچه ده ساله تجاوز میکنه بچه میره به پدرش میگه... پدرشم پایه مب ...

وای😵

انشالله تا الان به درک واصل شده باشه

خیلی ساله ک مرده 

باید برم بر....م رو قبرش