2777
2789

نه حداقل تا موعد پریودت باید صبر کنی تازه اونم چواب دقیق میخوای باید یه هفته از موعد بگذره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه حداقل تا موعد پریودت باید صبر کنی تازه اونم چواب دقیق میخوای باید یه هفته از موعد بگذره

اها باشه عزیزم 

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

نه بذار انشاالله موعدت بگذرهراستی اگر زمانی امپول hcg یا همون ازاد سازی زده باشی تا ۱۲ روز فک کنم، م ...

نه نزدم 

دعا کن واسم

منم دقیق نمیدونم چندروز از پریودیم گذشته ۱روز فک کنم گذشته بود تست دادم ولی سریع منفی شد بعد چندساعت رفتم سرویس دیدم ی خط کمرنگ ک اصن مشخص نیست افتاده رفتم آزمایش دادم گفت مشکوکی ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باز امروز صب تست دادم مثب شد ولی هنوز ازمایشم تکرار نکزدم دعا کنین واسم

علایمش داشتم میدونستم باردارم انشالله شمام بارداری 

منم دقیق نمیدونم چندروز از پریودیم گذشته ۱روز فک کنم گذشته بود تست دادم ولی سریع منفی شد بعد چندساعت ...

عزیزم مبارکه

چه علائمی داری شما