nalley_baroon مدیر عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1407 عنوان وی پی ان برای ویندوز🥴 | مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 20 پست سلام خانمامن میخوام تلگرامم روی لپ تاپ نصب کنم ولی از عصر تا الان هرچی وی پی ان نصب میکنم کار نمیکننفقط سایفون وصل شد ولی کار نمیکنه.کسی وی پی ان برای ویندوز سراغ نداره؟خودتون چه وی پی انی رو ویندوزتون نصبه؟ بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.! 1404/09/04 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nalley_baroon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1407 خب؟ شما معمولا رو کدوم سرور میزارین؟انگلیس،آلمان،....؟ بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
darcybarnaby عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 732 اونو هم خاموش کردم ولی بازم سایفون کار نمیکنه برام🥺 متاسفانه فقط تا اینجاشو بلدم ببخشید😂💔 منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)
darcybarnaby عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 732 شما معمولا رو کدوم سرور میزارین؟انگلیس،آلمان،....؟ بخدا یادم نمیاد از اول رو هرچی بوده سرورش دیگه عوض نکردم کلا مال من خیلی عجیبه تو هر وضعیتی وصل میشه منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)
nalley_baroon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1407 بخدا یادم نمیاد از اول رو هرچی بوده سرورش دیگه عوض نکردم کلا مال من خیلی عجیبه تو هر وضعیتی وصل میشه پس تو یکی از بندگان خوب خدایی😅🤭 بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
darcybarnaby عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 732 پس تو یکی از بندگان خوب خدایی😅🤭 فکر کنم😂 امیدوارم مشکلت حل شه ببین کسی از اطرافیانت بلده ازش کمک بگیر منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)
nalley_baroon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1407 فکر کنم😂 امیدوارم مشکلت حل شه ببین کسی از اطرافیانت بلده ازش کمک بگیر مرسی عزیزمخودم اینقد باهاش ور رفتم تونستم هم فیلتر شکن هم تلگرامو روش نصب کنم😅 بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!