2777
2789

من وقتی کسی باهام حرف میزنه اصلا نمیتونم تو چشماش نگاه کنم حتی پدرم 

واقعا هرچی فکر میکنم تو زندگیم یکبارم تو چشم هیچ مردی نگاه نکردم البته تو چشم دخترا هم نگاه نمیکنم اما باز راحت ترم باهاشون

اونایی که خیلی نگاه میکنن به چشمام خیلی ضایع بازی در میارم هی چشامو میارم پایین و سرمو ناخوداگاه 🗿

دیگران چه برداشتی از این رفتارم میکنن فک میکنن عقب موندم؟ وقتی میبینن نمیتونم تو چشمشون نگاه کنم بدتر نگاه میکنن تو چشمام انگار میخوان حس برتری پیدا کنن😐💔

دوست صمیمی دبستان اینجوری بود الانم بعضی وقتا میبینمش بازم اینجوریه من چون میشناسمش ناراحت نمیشم رفتارشه شخصیتشه بهش احترام میزارم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بنا با کارم خیلی با آدم این مختلف سر کار دارم

و خوب راحت نگاه میکنم ولی بعضی مردم نگاهشون تیز و حس بد میگیرم معلوم نگاهم از چشماشون میدزدم یا سرمو با کار دیگه ای مشغول میکنم

من اگر کسی تو چشام نگاه نکنه یجا دیگه رو نگاه کنه حرفمو قطع میکنم اصلا دیگه حرف نمیزنم  بهم بر ...

اخه بهشون برنمیخوره چون من حواسم بهشونه فقط تو چشاشون نگاه نمیکنم

مدیریت رفتاری و ارتباطیتون ضعیفه ،در هنگام ارتباط شما هیچگاه به صورت مدیر نیستین و این مرئوس بودنتون ، به خاطر ضعف مدیریت رفتاریتون، در تمام رابطه ها اعمال میشه ، در حالی که فقط باید در برابر پدر و مادر و معلم و استاد اِعمال بشه و در سایر روابط بسته به طرف مقابل ،شما میتونین به صورت یک متجاهل در چشمان طرف مقابل خیره بشین و از جایگاه بالا به طرف نگاه کنین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم همینطور بودم مدیر مدرسم میگفت خیلی حس بدی میگیرم داری با من صحبت میکنی ولی نگاه آسفالت می کنی،مشاور مدرسمم همیشه میگفت ولی هنوزم یه مشکلی هست تو به چشای من نگاه نمی کنی،معلم پرورشی هم میگفت باهم تمرین می کنیم یاد بگیری جوری تو چشای طرف نگاه کنی که بترسه

انقدررر به زمین نگاه می کردم موقع صحبت با ادما

اما یه معلمی اومد چشاش سبز آبیه انقدر چشاش خوشکله انقدر به چشاش نگاه کردم عادتم را دارم ترک میکنم

سعی کن موقع نگاه کردن به چشمای بقیه به مژه هاشون متمرکز شو مثلا شده مژه های طرق را بشمار شاید مسخره باشه ولی واقعا جواب میده رو کاغذ بنویس من امروز به بقیه ثابت می کنم می تونم به چشم هاشون نگاه کنم