2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 37 پست
نه گاهی هم این کارو میکنه ولی خیلی کم اخه کارش جوریه از صبح تا شب سرپاست شبا انقدر درد داره پاهاشو پ ...

پس با این شرایط درکش کن اگر کارش سنگینه یا روزایی که تعطیل یا مرخصی ازش بخواه 

شوهرمن کارش پشت میزه زیاد خستگی نداره اوایل ماساژ نمیداد یبار ازش پرسیدم گفت مرد شانش میاد پایین پا ماساژ بده به مادرشوهرم گفتم گفت توام دیگه پاشو ماساژ نده دست مردا قویتره جونشونم بیشتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من همسرم همه اش مگه لگدم کن.... منم واقعبت به زانو هام فشار میاد از یجایی به بعد برای همین براش ماساژور تفنگی گرفتم خیلی اوصاع بهتر شد ولی اینم هست که ایشونم لازم باشه ماساژم میده حتی بهتر و دست و دل باز تر از من

اون همیشه ماساژ میده و هیچوقت نگفته نه 

ولی من همیشه گفتم نه حوصله ندارم یا میگم زورم نمیرسه یا دستم درد میکنه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
پس با این شرایط درکش کن اگر کارش سنگینه یا روزایی که تعطیل یا مرخصی ازش بخواه شوهرمن کارش پشت میزه ز ...

واا😐

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

دستای من جون نداره ماساز بدم وگرنه حتما میدادم.خوشحالم میشدم.

ولی  اون دستاش قویه، منو ماشاژ میده

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤