بدن درد داشته باشه ماساژش میدین؟ من دلم میسوزه ماساژش میدم وقتی اذییته از سرکار میاد ولی وقتی بهش میگم مثلا پام درد میکنه اصلا توجه نمیکنه صدبار گفتم این بار اخریه که ماساژش میدم باز دلم سوخته انجام دادم تازه من حامله هم هستم خودم اذییتم ولی درک و شعور نداره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینکه توقع داره دوطرفه باشه چربطی به حساسیت داره استارتر ماساژش میده اونم متقابلا میتونه ماساژ بده و ...
عزیزم ایشون باردار هستن و هورمونهاشون باعث بهم ریختن خلق و خوشون میشه الان ناراحت هستن و تاپیک زدن نباید با حرفای یکطرفه بیشتر حساسشون کرد همسرشون دارن برای زندگیشون تلاش میکنن خواسته ای دارن این خانم و با صحبت و دوستی حل میشه
شما چرا دعوا داری ۱۶ساله اردواج کردم سنم هم کم نیست آتیش بیاررابطه ها هم نمیشم انتقام تمام مردها رو ...
هروقت زنا طلب حق کردن یسری زن پیکمی پریدن وسط جلوی حق خواهی زنارو بگیرن دقیقا این زنا همونایین که در زندگی واقعیشون برخلاف حرفاشون هستن فقط حسادت و تنگنظری یوقت مردا به زناشون محبت نکنن چون یسری فشاری میشن
هروقت زنا طلب حق کردن یسری زن پیکمی پریدن وسط جلوی حق خواهی زنارو بگیرن دقیقا این زنا همونایین که در ...
من پیکمی شما حق طلب شما را به خیر مرا به سلامت عقده هاتون رو تو مجازی سر کسی که نمیشناسید خالی نکنید شما به این خانم باردار که از همسرش شاکیه پیشنهادی داری ارائه بده حق طلب رو چه به پیکمی؟
کاش حداقل یه چیزی یاد میگیرید و واژه براتون جدید و جالبه صبر کنید درست و به موقع استفاده کنید شما رو با حقطلبیتون تنها میزارم نو ریپلای پلیز
اونموقعم انجام نمیده چون فکر میکنه ارزشش خیلی بالاتره که ماساژ بده مردا زورو جونشون ببشتر زنهاست نوس ...
نه گاهی هم این کارو میکنه ولی خیلی کم اخه کارش جوریه از صبح تا شب سرپاست شبا انقدر درد داره پاهاشو پماد میزنه میبنده مسکن میخوره تا بتونه بخوابه واسه این دلم میسوزه واسش