2777
2789
عنوان

جنگ جنسیتی

128 بازدید | 8 پست

میخوام واسه یبار داستاو بشورم و ببرم

خلاصه بهتون میگم طرف  با یک ادم اشتباه وارد رابطه شده و در اخر شکست خورده  و این طرف چون شکست خورده  و طرف مقابلش ادم اشتباهی بوده فکر میکنه که همه دختر پسرا بدن در صورتی که درسته همه بدن ولی حالا بعضیا استثنا از بقیه بهترن خلاصه این طرفی که شکست خورده میاد داخل شبکه های مجازی یه تصویر بر میداره یه متن میندازه روش و یه آهنگ پشتش و اونو تو اینستا اپلود میکنه و میگه اره همه ادم ها بدن به هیچکس اعتماد نکنید  ادما لیاقت محبت کردن ندارن ادما لیاقت دوست داشته شدن رو ندارن همه ادما کثیفن  دخترا همه خیانتکارن دخترا همه دنبال پولن پسرا فقط دنبال یک چیز توی دختران و هزاران چیز مزخرف دیگه  و قسمت جالبش اینجاس همه این ناله ها  فقط مال یه نفره یعنی یه نفر میاد یه تجربه رو اپلود میکنه و هزارن نفر اونو میبینن که خب این اشتباه محضه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرض کنید تا حالا من با هیچ دختری وارد رابطه نشدم  و‌کلا دخترا رو نمیشناسم (شیوه های اخلاقی منظورمه) ناگهان و به طور تصادفی یه همچین پستی رو میبینم که یه ادم امده گفته اره دخترا فلانن و فلان.. که وقتی ذهنم اینارو میبینه به صورت ناخودآگاه 🧠اینجا ثبت میکنه و ازشون پیروی میکنه  و همین داستان باعث میشه به مرور زمان تبدیل یک انسان سنگدل بی احساس و وحشتانکی بشم که واقعا زندگی نه واسه خودم لذت بخش میشه نه اطرافیانم چرا؟ چون میترسم از اینکه راه مسیر خودمو تجربه کنم که خب این اشتباه محضه

شاید تو شانس بیاری و کسی که پیدا میکنی شبیه عموم جامعه نباشه 

ولی به صورت کلی 

زن یا مرد رشد نکرده و سطحی که خودسازی نکرده اصولا یه ویژگی های مشترکی دارن که جالب نیس

هم‌زن ها هم مردها

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
شاید تو شانس بیاری و کسی که پیدا میکنی شبیه عموم جامعه نباشه ولی به صورت کلی زن یا مرد رشد نکرده و س ...

می‌خوام بهت بگم که تموم ناله های که توی اینستا می‌شنوید فقط و فقط طبق تجربیات یک نفر تعریف شده و مسیر زندگی هر انسانی نسبت به دیگری متفاوته 

میخوام بهتون بگم که اگر از من میشنوید این ناله ها و نصیحت های اینستایی رو گوش نکنید تصوراتتون رو نسبت به هرچیزی بهم نریزی 

می‌خوام بهت بگم که تموم ناله های که توی اینستا می‌شنوید فقط و فقط طبق تجربیات یک نفر تعریف شده و مسی ...

اونا رو به عنوان تجربه ثبت نکنید ما به این دنیا امدیم که خودمون مسیر زندگیمون رو تجربه کنیم

می‌خوام بهت بگم که تموم ناله های که توی اینستا می‌شنوید فقط و فقط طبق تجربیات یک نفر تعریف شده و مسی ...

این درسته

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️