2777
2789
عنوان

یکی ازبدی های بجه دار شدن اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 87 پست
دقیقا من دیشب داشتم به مرگ فکر میکردم پسرم رفت پی پی کرد وسط گریه هام کون.شو میشستم😂

ریسه رفتم از خنده😂😂😂خودممم چندین بار اینو تجربه کردم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا گاهی آرزو میکنم کاش ۲روز هم میشد براخودم زندگی کنم

کمکی داشته باشی راحت تره ولی اگه مثل من فقط خودتی وخودت خیلی سخته

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

شاید باورتون نشه،چند ساله ک من و همسرم با خیال راحت دوتا چایی کنار هم نخوردیم. هر کدوممون جدا جدا لیوان چای ب دست میشینم روی مبل،من توی دستم قند قایم میکنم.همسرمم شکلات،از ترس اینکه بچه ها شکلات و قند نخان،یواشکی چای میخوریم😫😫😁😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

وسط غذا حتی لقمه تو دهن بری باسن مبارکشونو بشوری ،دودیقه میخوای تو خودت باشی صدبار میکن مااااااماااااان،هزاربار باید پاشم چون دودیقه یه بار یا پسرم یا دخترم یه چیزی میخوان؛اصلا حق مریض شدن ندارم🤔

به نظرم خیلی وقتها مسوولیتهای مادری رو با قدرت روحمون انجام میدیم وقتی جسم توان نداره جالب نیست؟

وااای چقدر قشنگ گفتی....

دقیقا من همین چند روز پیش از شدت کار و فشار حالم بد شد ولی بازم باهمون حال بلند شدم و براشون غذا پختم چون دلم نمیومد گشنه بمونن

دقیقا من دیشب داشتم به مرگ فکر میکردم پسرم رفت پی پی کرد وسط گریه هام کون.شو میشستم😂

انشالله سایتون همیشه بالا سره بچه هاتون باشه و موفقیتهاشونو ببینی آمین

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

از معایبش اینه که خیلی وقتا به یه جایی میرسی حقوق تو و شوهرت دیگه کفاف نیازهای اولیه بچه ات هم نمیده بعد وسط اون همه آشفتگی و شکم گرسنه باید اون حس شرمندگی وحشتناک هم به دوش بکشی چون این دفعه فقط خودت نیستی که زندگیتو به گوه کشیدی 

من مجردم ولی به نظرم وحشتناک ترین حسه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen