2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 62 پست
امیدوارم بتونم...

میتونی قول میدم بهت

هروقت دلت گرفت تگ کن میام منو فحش بده ولی دلم نمیخواد خون ب جیگرایی که من شدم یه دختر دیگه هم تجربه کنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی قول میدم بهتهروقت دلت گرفت تگ کن میام منو فحش بده ولی دلم نمیخواد خون ب جیگرایی که من شدم یه ...

امیدوارم خدا برات جبران کنه سختی ای که کشیدی🥲💔

تاحدودی درکت میکنم خیلی بده

اسی میدونم میگی خوبه حیفه اینا ولی با همین حرفا خودتو گول نزن یهو ب خودت میای میبنی چندساله الکی درگ ...

میسپرم به خدا..

اگه همش ادا بوده خدا خودش میفهمه امیدوارم دیگه سرراهم قرار نگیره

اگه ادا نبوده امیدوارم دوباره سرراه هم قرار بگیریم

واقعا  خودم که دیگه نه ذهنم میکشه نه روانم نه قلبم🥲💔

میسپرم به خدا..اگه همش ادا بوده خدا خودش میفهمه امیدوارم دیگه سرراهم قرار نگیرهاگه ادا نبوده امیدوار ...

ببین باید قبول کنی تموم شده چ خوب چ بد اینکه میگی اگه خوبه باز سرراهم بیاد رو نگو اسی چقد منی نکن خر نباش

این حرفت رو من میفهمم یعنی بیخیال نخواهی شد اسی به کنکودت فک کن نمیدونم چی بگم چون من دقیقا همین مدل بودم دقیقا سال کنکورمم بود 

ینی اگر برگشت قبولش نکنم باز؟🥲

نه اون باز یه مدل دیگه قهر و دعوا میکنه و میره و این چرخه ادامه داره مطمئن باش

۶ ماه فقط خودتو نگهدار غیر اون بنظرم قید کنکورو بزن هدفتو بزار همین پسره

چون ابن دوتا جفتش نمیشه اسی تو الان اینهمه ذهنت درگیره باز بره برگرده هرروز قلبت مچاله تر میشه

الان بخاطر فشار کنکورت هم از اون یه فرشته ساختی تو ذهنت ولی وقتی از این جو بیای بیرون واقعا میبینی خبری نیس

نه اون باز یه مدل دیگه قهر و دعوا میکنه و میره و این چرخه ادامه داره مطمئن باش۶ ماه فقط خودتو نگهدار ...

مرسی بابت راهنماییت🥲💔

امیدوارم بتونم از ذهنم بندازمش بیرون و باز خر نشم اگه برگشت قبولش کنم...

مرسی بابت راهنماییت🥲💔امیدوارم بتونم از ذهنم بندازمش بیرون و باز خر نشم اگه برگشت قبولش کنم...

راهنمایی نبود عزیزم فقط نمیخوام مثل من کله شق باشی

ببین چند نفر دیگه ام اومدن قسم دادن پس یچیزی تجربه کردیم ماعم مثل تو یه روز کوه باور بودیم فکر میگردیم یارو باورمونو خراب نمیکنه اعتماد کامل به حس طرف داشتیم و الان این وضعمونه 

مراقب دلت باش همین🤍

مرسی بابت راهنماییت🥲💔امیدوارم بتونم از ذهنم بندازمش بیرون و باز خر نشم اگه برگشت قبولش کنم...

ببین یه چیزی بگم:)به عنوان کسی که ۶ ساله تو رابطست و همه چیو تجربه کرده نمیخوام ناراحتت کنم ولی از یاد نمیره

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕