2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 62 پست
به سال نکشیدههمین چندماهی هم که باهمیم پیوسته نبوده کلی وسطش کات بودیم ..کاتای ۲۰ ۳۰ روزه

خو این زندگیە؟این عشق ؟عمرت و زندگیت پر؟؟؟منم دو ماه با یە نرخر بودم حاشا کرد اینستا دارە،عین خر ناراحتم اونم وقت نمیذاشت 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه برنگشت یعنی؟🥲💔

برنگشتم من

منتظر بود

ببین فقط گوش کن چی میگم رابطتت صمیمی تر و جدی تر از من نیس ک

کل شهر خانواده رفیق اشنا میدونستن با خواهر پسردایی پسرخاله ... بیرون میرفتیم 

تموم کن عزیزم

تموم کن همینجا و برنگرد هیچوقت

به مرور بیشتر اسیب میبینی بیشتر وابسته میشی

من الان کات کردم رفته زرتی رل زده منو حرص بده

توام کات کن ممکنه اذیت شی زجر بکشی خون گریه کنی

ولی چند ماه بعد خوب میشی قول میدم بهت

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خو این زندگیە؟این عشق ؟عمرت و زندگیت پر؟؟؟منم دو ماه با یە نرخر بودم حاشا کرد اینستا دارە،عین خر نار ...

🥲🥲

چجوری خودتو اروم کردی با این قضیه کنار اومدی

من حالم خیلی بده الان از بیقراری دارم دیوونه میشم

🥲🥲چجوری خودتو اروم کردی با این قضیه کنار اومدیمن حالم خیلی بده الان از بیقراری دارم دیوونه میشم

هیچی قبول کردم خرم دیگە،ادمیزاد کە اینجوری درگیر کسی نمیشە کە جدی نیست پسر جدی معلومە وقت و توجهش همیشگیە 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

پشت کنکوریی یا اولین سالته؟چ مدت رل بودین

پشت کنکورم

۳ ۴ سال ابراز محبت میکرد ولی تو رابطه نبودیم

رابطه جدیمون از اول مرداد شروع شد ولی ماه ها کات بودیم فک کنم تایم خالص باهم بودنمون ۵۰ روز بیشتر نشه

برنگشتم منمنتظر بودببین فقط گوش کن چی میگم رابطتت صمیمی تر و جدی تر از من نیس ککل شهر خانواده رفیق ا ...

الهی بگردم🥲💔

نمیدونم فکر نمیکنم دوباره جفتمون بتونیم اون حسارو تجربه کنیم..حداقل من نه

الهی بگردم🥲💔نمیدونم فکر نمیکنم دوباره جفتمون بتونیم اون حسارو تجربه کنیم..حداقل من نه

خدانکنه جانم

ببین اینو از منی میشنوی که غذام شده سرم

ازت خواهش میکنم مراقب خودت باش نزار لهت کنه من هر چی بگی تجربه کردم کتک کوفت زهرمار

فقط برو 

التماست میکنم نمون فقط برو🥲💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خدانکنه جانمببین اینو از منی میشنوی که غذام شده سرمازت خواهش میکنم مراقب خودت باش نزار لهت کنه من هر ...

😭💔

کتکت زد ینییی؟؟

الانکه فک میکنم اگه کتکم میزد یا خودش رابطرو کات میکرد یا هرچی خیلی راحت تر میتونستم بذارمش کنار ولی مشکلم اینه اینجورکارا ازش ندیدم که ازش زده بشم و بتونم راحت بیخیال بشم💔

😭💔کتکت زد ینییی؟؟الانکه فک میکنم اگه کتکم میزد یا خودش رابطرو کات میکرد یا هرچی خیلی راحت تر میتون ...

بزار الان که خوبه پیشت تموم کن

وقتی بد باشع بعدش زجر میکشی چرا خوبی کردی اون بدی کرد و تو له شدی کوچیک شدی نتونستی جوابشو بدی