سلام من یه مدت که ازدواج کردم سرخونه زندگیمم با همسرم سر خیلی چیزا مشکل داریم.همسرم نمیدونم چه مشکلی با تمام خانواده من داره خیلی دوست نداره رفت و آمد داشته باشیم درحالی که من قبل ازدواج بهش گفتم خانوادگی اهل رفت و آمد هستیم حداقل سالی یه بار از طرف عموهام دعوت میشیم و باید بریم ایشونم قبول کرد ولی بعد ازدواج به بهانه اینکه کارم سخته وسرکارم هیچ جا نیومد حتی وقتایی که میتونست بیاد من تنها میرفتم یعنی من عملا همه جا تنها بودم حتی خیلی وقتا تو خونمون تنهام چون کارش جوریه که خیلی وقتا خوپه نیست حتی شبا.حتی عروسیه نزدیکانم یه دعوارا میندازه که من مجبور میشم تنها برم.وقتی پای خانوادش وسط باشه بسیار آدم بی درکی میشه من شاغلم و همیشه و هروقت نمیتونم مهمون داشته باشم ولی ایشون انتظار داره که هروقت خانوادش اومدن حتی اگه۵ عصر اومدم خونه براشون شام حاضر کنم هروقت مادرش زنگ میزنه من بدنم میلرزه که الان چی میخواد بگه چون همسرم اصلا پشتم نیست .و خودش اصلا به هیچ عنوان تو کار خونه کمک نمیکنه حتی لیوانی که چای میخوره نمیشوره چه برسه به چیزای دیگه درحالی که بهم قول داده بود همیشه پشتم باشه و کمکم کنه که اذیت نشم تو زندگی چون هم شاغلم و هم قصد ادامه تحصیل دارم که اینم قبل ازدواج گفتم و ایشون کاملا راضی بود ولی با این همه سختی که تو زندگی هست واقعا حس میکنم نمیتونم ادامه بدم حتی با این اوضاعی که هیچ کمکی تو خونه نمیکنه من نمیتونم بچه دار بشم اگه بچه دار بشم دیگه واقعا نابود میشم چون رسما تمام سختی زندگی زو دوش من میفته.
آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اون وقتایی که هست هیچی من انتظار ندارم خونه داری کنه ولی میتونه کمک کنه حداقل الیوان خودشو یا بشقاب خودشو از زمین برداره به نظر شما نمیتونه؟دذضمن من خودمم شاغلم ولی وقتی هستم تمام وقتم برای همسرمه
آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁
عزیزم من هم سرکار میرم هم تحصیل میکنم واقعا برام سخت میشه که علاوه بر غذا و خونه داری تمیز کاری که خودش پروسه ایه لباسا و ریخت و پاشای آقارم هر لحظه بخوام جمع کنم خودش میبینه واقعا خسته بعد ۱۳ساعت کارکردن میام شام میذارم ولی درحالی که خودش ۵ساعت استراحت کرده سفره غذارو نمیندازه