2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو بیان نظر بدن

111 بازدید | 9 پست

سلام من ان شالله فروردین زایمان میکنم. بچه ق دوممه . میخوام فریزرمو پر کنم  که توی اشپزی کردن حداقل اذیت نشم. بهم بگید چیا بذارم خوبه  به جز گوست و مرغ . خودم یه لیست نوشتم میخوام کامل و جامع باشه که تا حد توانم اماده باش باشم😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرغ و گوشت و بلدرچین و ماهی..سبزی قرمه سبزی و سبزی اش و سبزی سوپ ...گوجه رنده شده واسه گوجه خورشت.حبوبات مثل نخود و لوبیا سفید لوبیا قرمز و لوبیا چیتی و عدس پخته شدا داشته باش...پیاز داغ سیر داغ...لوبیا سبز آب‌پز شده...قارچ...زرشک..کشمش پلویی..گردو آسیاب شده...هویج برايه خورشت و برايه سوپ...

با بلدرچین چی میپزن

بلدرچین رو یه ساعت با پس‌از و سیر میزارم آب‌پز شه بعد آبشون میریزم دور سرخش میکنم پیاز سرخ میکنم و فلفل دلمه و الو میزنم خوب سرخ شدن بهش رب انار و رب گوجه میزنم بلدرچین رو بهش اضافه میکنم و یه ته استکان آب میریزم یه نیم ساعت میزارم ربه به بلدرچین بره عالی میشه