2777
2789

ازاد خیلیه هزنیش از الان بخون روزانه میاری

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دولتی  نزدیکت باشه خوبه وگرنه هزینه رفت و آمد به دانشگاه ملی برابر با آزاد شهر خودت در میاد چه بسا بیشتر، خصوصا ترم آخر برای پایان نامه خیلی هزینه ها بالا میره

چند غرور ای دغل خاکدان                                            چند منی ای دو سه من استخوان

بخونی قبول میشی.ارشد شبانه امسال حدود 18 هست ترمی.آزاد هم حدود 25 و 27.سال بعد گرونتر میشه.بخون قبولیش سخت نیست.شبانه که همون دانشگاه دولتیه فقط شهریه میدی.آزادم خوبه.بستگی داره رشتت چیه و هدفت چیه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اگه دولتی نزدیکت باشه خوبه وگرنه هزینه رفت و آمد به دانشگاه ملی برابر با آزاد شهر خودت در میاد چه ب ...

افرین هزینه شهر دور خیلی هست دختر همسایمون دکتری یاسوج هست بخدا از شهر خودمون هر هفته میره میاد کلی خرجش میشه

بخونی قبول میشی.ارشد شبانه امسال حدود 18 هست ترمی.آزاد هم حدود 25 و 27.سال بعد گرونتر میشه.بخون قبول ...

حقوق هست  رشته ام  عزیزم  ملی  هزینه ازاد سازی که میگن برا مدرک چطوریه خبر داری؟

حقوق هست رشته ام عزیزم ملی هزینه ازاد سازی که میگن برا مدرک چطوریه خبر داری؟

هزینه آزاد سازی تقریبا همون شهریه دانشگاه آزاد یا شبانه درمیاد به ازای هرترم با این تفاوت که تو آزاد، شبانه یا پردیس خودگردان هرترم خورده خورده میدی و موقع فارغ التحصیلی مدرکت راحت و سریع میگیری. ولی دولتی یهو موقع آزادسازی یک جا ازت میگیرن. چندماه هم درگیری برای آزاد سازی . 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
هزینه آزاد سازی تقریبا همون شهریه دانشگاه آزاد یا شبانه درمیاد به ازای هرترم با این تفاوت که تو آزاد ...

پس شبانه بهتره با این گرونی حداقل یکم یکم پول  میدیم. حالیمون نمیشه   با این اوصاف

پس شبانه بهتره با این گرونی حداقل یکم یکم پول میدیم. حالیمون نمیشه با این اوصاف

اره اگه هدفت اینه که مدرکت رو سریع بگیری خیلی بهتره. ولی شبانه ها خوابگاه نمیدن بهشون اینم بدون