2777
2789
عنوان

آلودگی هوا

72 بازدید | 9 پست

چقدرررررر کرج آلوده ست 

الان از بیرون اومدم گلوم ی جوریه😑.

کاشکی ی بارونی چیزی بیاد از آلودگی هوا کم شه . 

فردا دانشگاه رفتنی ماسک بزنم ، خیلی آلوده ست انگار هوا مه داره

مدارس و دانشگاههای تهران تعطبل شدن

چک کن ببین احتمالا مال شما هم تعطیله

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ادارات هم تعطیله؟

نه نوشته بود دانشگاهها و مدارس

کسایی که بت های زندگیشون ۵ تا و ۳ تا زن گرفتن برای آوردن پسر که سلطنت رو واسش ارث بذارن ادعای فمنیست بودن دارن و دم از آزادی حقوق زن میزنن!!!!بعد تشیع و رهبران سیاسی شیعه که نامه عاشقانه برای همسرشون مینویسن و زنان رو به فعالیت اجتماعی و سیاسی دعوت میکنن رو به چند همسری و پایمال کردن حقوق زن متهم میکنن!!

نه متاسفانه ما البرز هستیم تعطیل نکردن

کرج از تهران بدتره