2777
2789
عنوان

پناهندگی

262 بازدید | 24 پست

بچه ها اکه کسی پناهنده بشه اجتماعی باشه یعنی سیاسی نباشه بعد چند سال میتونه برگرده ایران واینکه ترکیه کمپ میدن به پناهنده ها یا نه ؟هرکسی چیزی میگه. کسی میدونه لطفا بم بگه ممنون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پناهندگی آخرین و بدترین راه مهاجرته

یعنی واقعا باید جونت در خطر باشه اینجا

چون به فرض که با تمام بدبختی ها بری و دیپورت هم نشی، همیشه اونجا به چشم انگل بهت نگاه می کنن

اجتماعی یعنی دلیلش چی باشه ؟ هر چی باشه سیاسی میشه خب ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتی همون پناهنده های سیاسی ها هم می تونند بعد از گرفتن اقامت و پاسپورت به میل خودشون برگردند ایران. ولی الان احتمال اینکه کیس پناهندگی قبول کنند به شدت پایین هست. اروپا که کلا سیاستهای پذیرش مهاجر را داره روز به روز سخت تر می کنه حتی برای کیس هایی که قانونی اومدن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

همسایه من دوتا بچه دختر داره شوهرش تا حد مرگ اونو شکنجه گرده خاتواده خودش هم بعلت تعصبات قومی میخان اونو بکشن همون بسوز بساز که همش بوده حالا میگه میخام برم یکی بش گفته از زنان این طور راحت پناهنده گی میدن ولی میخاد ببینه بعدش میتونه برگرده ایران یا نه ؟؟شکایت هم کرده پلیس کاری براش نمیکنه میترسه شوهرش تهدیدش کرده روش اسید میریزه عین خلافکارا فراریه ولی بنده خدا نه از خانواده شانس آورده نه شوهر 

حتی همون پناهنده های سیاسی ها هم می تونند بعد از گرفتن اقامت و پاسپورت به میل خودشون برگردند ایران. ...

این بنده خدا پول اروپا که نداره میخاد بره ترکیه فقط میترسه اونجا بش جا ندن اسکان ندن میخاستم ببینم اگه بره بش اسکان میدن موقت؟

عزیزم پناهندگی وحشتناکترین مدل مهاجرته گول این مدل عکسای اینستاگرامی رو نخورین ، قانونی مهاجرت کنین ...

عزیزم من خودم نمیخام قانونی که هزینه زیاد داره برا همسایه ام سوال کردم نوشتم پایین جریان زندگیش را جون خودش وبچه هاش تو خطره 

این بنده خدا پول اروپا که نداره میخاد بره ترکیه فقط میترسه اونجا بش جا ندن اسکان ندن میخاستم ببینم ا ...

نمی دونم.  در ترکیه الان به شدت با پناهندگان مشکل دارند. هم مردم و هم دولتشون

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم