2777
2789

با خودم عهد می‌بندم و به خودم قول میدم که سال بعد دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه گیلان باشم

و به معلم ریاضی و عربیم و بقیه عوامل مدرسه که منو ضایع میکنن بخاطر کم حرف و آروم بودنم و درس خوندنمو زیر سوال میبرن ثابت کنم که منم میتونم و بهشون نشون میدم 

خدایا کمکم کن❤️

قول میدم واقعا قول میدم که درسامو خوب بخونم و صد خودمو بذارم

می‌خوام نماز هم از فردا شروع کنم بخونم 

درسمم جدی تر بخونم 🌟🦋

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از امشب شروع نمیکنی ؟

خیلی جالبه

از امشب قطعااااا نمیشه ایشون باید برنامه بنویسه مگه درس خوندن مسافرته؟؟؟

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

پس بیا دست همو بگیریم دوتامون نهایت تا امشب تو سایت باشیم بعد هرکی بره پی هدف خودشسال اینده بعد کنک ...

منم هستم

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

پس بیا دست همو بگیریم دوتامون نهایت تا امشب تو سایت باشیم بعد هرکی بره پی هدف خودشسال اینده بعد کنک ...

موافقم دوست خوبم❤️ انشالله موفق میشیم 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

چرا از امشب شروع نمیکنی ؟

امشبم یکم خوندم اما برنامم رو کامل نوشتم می‌خوام از فردا بخونم

نماز هم همینطور 

خیلی جالبهاز امشب قطعااااا نمیشه ایشون باید برنامه بنویسه مگه درس خوندن مسافرته؟؟؟

با شما بودم ؟ خیلی جالبه جای بقیه جواب میدی

گفته از فردا نماز میخونم منظورم این بود 

اگر نیاز باشه خودش جواب میده ممنون