2777
2789

حقیقتش نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

خانواده همه چیزه..اونایککه با وجود خانواده بد کلا خوشبخت شده باشن تو هر زمینه ایو خیلی کم دیدم 

در واقع فقط شنیدم و ندیدم حتی

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

دلم شکست

با بعضی چیزا باید کنار اومد به هر حال

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

از چ لحاظ بد 

مثلا معتاد خلافکار ندیدم 

ولی دیدم وضع مالی ضعیف داشته ازدواج کرده امانه یه آدم سطح بالا 

اینا ک میگن آره خیلی دیدیم فلان مال قدیم بوده 

الان پسرا خصوصا از نظر مالی دنبال یکی در سطح خودشونن

واقعیتش من تو اطرافیانم دیدم 

اگر خانواده دختره خوب باشه ولی خانواده پسر و خودش اوکی باشن دیدم ازدواج موفق خوبی داشتن 

ولی برعکسش دیدم خانواده دختره  و خود دختره خوب بودن ولی خوانواده پسره بدن بودن بعد یه مدت دچار مشکل شدن. 

اصولا به خانما میگم وقتی با یه مردی داری ازدواج میکنه تو هشتاد درصد داری با خانواده اش ازدواج میکنی نه خودش  

اره دخترخالم البته ازنظرمن خوشبخت نیست

چون شوهرش فوق العاده بد دله ولی خودش میگه خوشبخته

ولی بابای پسره پولداره همه چی دراختیارشون قرارداده خونه ماشین... 

میدونی بستگی داره خوشبختی وتوچی ببینی مثلامن خوشبختی وتوی موردی که گفتم نمیبینم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ارهههه 

خیلی دیدم 

یکیش باباهه از این روانیایی بود که به هر کی میرسید فحش های جنسی میداد، سر اینکه یه شب زنش نخواسته باهاش رابطه داشته باشه اینقد روانی بازی کرده همه مردم روستا فهمیدند ینی از کنار دیوار خونش ادم میترسه رد شه 

همون یه دختر داشت تو سن کمم ازدواج کرد شوهرش وضش خیلی خوبهه