2777
2789

ای بابا این نی نی سایت خراب شده چرا گزینه پاک کردن تاپیک نداره یهو یکی کامنت می‌ذاره بدبختی های گذشتت که فراموش کردی یادت میاد عجب گیری کردیم اومدیم اینجا 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب قفل کن نتونن کامنت بذارن

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

نی نی سایت اسیر جنگی گرفته نمی‌دونم اصلا از لحاظ قانونی درسته که تاپیکای مارو گروگان گرفته؟ این دیگه چه قانونی بخاطر بالا بودن بازدید خودش تاپیک های مارو پاک نمیکنه یا یکی در روز !!! 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

قفل کن خب

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

چطوری همه تاپیکام بشینم قفل کنم من خیلی ساله اینجام 

وای آره😂😂

جالبه که هیچکسم شکایتی نداره

خب چرا برای هر موضوعی تاپیک میزنی گاها دور نمای و سیر تفکری هر آدمی 

بهتر نیست قفلش کنی 

به نظرم تاپیک ها بمونه خیلی بهتر قشنگ میشه شناخت با چه سطح آدمی همکلامی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

جالبه که هیچکسم شکایتی نداره

من خودم قفل کردم

ولی کاش میشد پاک کرد

با هرکی بحثت میشه میاد از توش پیدا میکنه که مثلا با همسرت دعوا کردی چن ماه پیش😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب چرا برای هر موضوعی تاپیک میزنی گاها دور نمای و سیر تفکری هر آدمی بهتر نیست قفلش کنی به نظرم تاپیک ...

دوست داشتم اون لحظه تاپیک بزنم الانم دوست دارم پاک کنم حق هر آدمی هست

من خودم قفل کردمولی کاش میشد پاک کردبا هرکی بحثت میشه میاد از توش پیدا میکنه که مثلا با همسرت دعوا ک ...

اسیر جنگی شدیم😂

دوست داشتم اون لحظه تاپیک بزنم الانم دوست دارم پاک کنم حق هر آدمی هست

خب اونم دوست داره نظر بده 

خنده دار نیست فقط یک طرفه به قاضی میری

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اسیر جنگی شدیم😂

😂😂😂

به خدا همین چن روز پیش داشتم با یکی بحث میکردم که چرا طلاق نمیگیرم😂

حالا چرا؟

چون تاپیک یه ماه پیشمو رفته بود پیدا کرده بود

بابا ول کنین دیگه😭

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه