2777
2789

من مجردم و ۲۶سالمه 

با یه اقایی آشنا شدم که متاهل بودن و جدا شدن 

اولاش خیلی خوب بود رفتارش الان بعد چند ماه شناخت چون من اجازه ندادم از خط قرمزام رد بشه کلا سرد شده نه زنگ نه پیام منم حقیقت فک میکنم دیگه آویزونم بخوام زنگش بزنم یا پیامش بدم بنطرتون چکار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره کلا پیام نده 

ادما بی علت جدا نمیشن که باید خوب بسنجی طرفو 

تمام ذهنش پا....یینشه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خواسته هاتون تو یه راستا نیست.

بیخیالش شو تا خودش بیاد 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

قطع ارتباط 

مردهایی که جدا میشن و دوباره وارد یه رابطه میشن سه حالت داره

1-هنوز اخلاق های گندشو ترک نکرده یعنی همون اخلاقایی که یه زن دیگه رو عاصی کرده بود

2-دیگه دنبال دردسر ازدواج و تعهد نیست و دلش میخواد با یه ترگل ورگل سسک کنه تا نیازش برطرف بشه

3-حتی اگه قصدش جدی باشه هم باز اخلاقای گوهشو تکرار میکنه چون اگه این مرد خوب بود که یه زن دیگه ولش نمیکرد (البته اکثرا از زنه مینالن که اره بهم خیانت میکرد و ...)

برا شما مورد دومی هست 

یک هفته هست کلا سرد شده

خب شاید دلیل دیگه ای داره  و مشکلی براش پیش اومده بعضی مردها خیلی اهل درددل نیستن  مشکلی براشون پیش میاد سکوت میکنن. پیگیری کردی ببینی چیشده؟

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔