2777
2789
این همه که گفتی هر کدوم یه چیز جداگانه ان که متخصص خودشو میخواد توضیح بده اگه توضیح علمی میخوای. ولی ...

منظورم بعد مرگه تو روانشناسی راجب بعد مرگ تحقیقی نشده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورم بعد مرگه تو روانشناسی راجب بعد مرگ تحقیقی نشده

تو الهیات تحقیق شده می تونی اگه میخوای از منظر دینی بهش بپردازی به کتبی مثل کتاب های آقای "عالی" هم مراجعه کنی بیان زیبایی دارن. طبق چیزی که من تا این لحظه می دونم بهشت قطعا همیشگیه اما جهنم برای همه همیشگی نیست و اونطور که میگن بهشت حوصله سر بر هم نیست و اینکه رحمت و مهربانی خدا در روز قیامت خیلی فراگیره. 

تو الهیات تحقیق شده می تونی اگه میخوای از منظر دینی بهش بپردازی به کتبی مثل کتاب های آقای "عالی" هم ...

زیاد ب این چیزا اعتقاد ندارم فقط قرآن 

اونم چیزی ک توش توصیف شده چنگی ب دل نمیزنه برا مردا حوری و شراب گذاشتن ما چی؟؟؟ 

زیاد ب این چیزا اعتقاد ندارم فقط قرآن اونم چیزی ک توش توصیف شده چنگی ب دل نمیزنه برا مردا حوری و شرا ...

علمای دین میان قرآن رو برای همین منظور تفسیر میکنن و شرح می دن چون ما به علوم دینی و بلاغی کامل واقف نیستیم و برداشتمون از کلمات صرفاً ظاهریه. برای همین دو کلمه که گفتی کلی شرح داده شده ممکنه تو کتاب هایی که گفتم هم باشه. می تونی تو اینترنت هم بگردی مفهوم عمیق از آیات نعمات بهشتی چیست، البته من کتاب رو بیشتر از سایت توصیه میکنم.

و اینکه پیامبر گفتن همیشه کتاب خدا + عترت یه پک ه. یه مجموعه است یعنی قرآن بدون آموزش های اهل بیت برای ما راهگشا نیست نه اینکه خودش کافی نباشه بلکه برای فهم ما هر دو کنار هم راهنمای خوبیه. این چیزیه که من دانش کمم میرسه

علمای دین میان قرآن رو برای همین منظور تفسیر میکنن و شرح می دن چون ما به علوم دینی و بلاغی کامل واقف ...

ببین مثل کلاس ادبیات ک جام شراب رو میگفتن منظور عشق خداست ....

زیاد ب تفاسیر آدما ک اونام از قضا بیشترشون مرد هستن اعتقاد ندارم 🤣

ببین مثل کلاس ادبیات ک جام شراب رو میگفتن منظور عشق خداست ....زیاد ب تفاسیر آدما ک اونام از قضا بیشت ...

می فهمم گاهی رو اعصاب می ره.

منم خیلی دقت می کنم رو انتخاب اینکه کتابای کی رو بخونم.

چون بعضیا واقعا تفسیر به دلخواه خودشون می کنن.