این همه که گفتی هر کدوم یه چیز جداگانه ان که متخصص خودشو میخواد توضیح بده اگه توضیح علمی میخوای. ولی در کل حس پوچی رو خیلیا تجربه می کنن. حتما شما که روانشناسی خوندی باهاش آشنایی.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منظورم بعد مرگه تو روانشناسی راجب بعد مرگ تحقیقی نشده
تو الهیات تحقیق شده می تونی اگه میخوای از منظر دینی بهش بپردازی به کتبی مثل کتاب های آقای "عالی" هم مراجعه کنی بیان زیبایی دارن. طبق چیزی که من تا این لحظه می دونم بهشت قطعا همیشگیه اما جهنم برای همه همیشگی نیست و اونطور که میگن بهشت حوصله سر بر هم نیست و اینکه رحمت و مهربانی خدا در روز قیامت خیلی فراگیره.
زیاد ب این چیزا اعتقاد ندارم فقط قرآن اونم چیزی ک توش توصیف شده چنگی ب دل نمیزنه برا مردا حوری و شرا ...
علمای دین میان قرآن رو برای همین منظور تفسیر میکنن و شرح می دن چون ما به علوم دینی و بلاغی کامل واقف نیستیم و برداشتمون از کلمات صرفاً ظاهریه. برای همین دو کلمه که گفتی کلی شرح داده شده ممکنه تو کتاب هایی که گفتم هم باشه. می تونی تو اینترنت هم بگردی مفهوم عمیق از آیات نعمات بهشتی چیست، البته من کتاب رو بیشتر از سایت توصیه میکنم.
و اینکه پیامبر گفتن همیشه کتاب خدا + عترت یه پک ه. یه مجموعه است یعنی قرآن بدون آموزش های اهل بیت برای ما راهگشا نیست نه اینکه خودش کافی نباشه بلکه برای فهم ما هر دو کنار هم راهنمای خوبیه. این چیزیه که من دانش کمم میرسه