2777
2789
عنوان

سردرگمم

41 بازدید | 3 پست

بچه ها من پایم صفر صفره میخوام از اول شروع کنم بخونم هدفم کاردرمانی یا فیزیوتراپی

آزاد هم باشه اوکیم.

ولی اصلا دست و دلم به درس خوندن نمیره سال آخر دبیرستانم امسال کنکور دارم

چیکار کنم تروخدا راهنماییم کنید به نظرتون شروع کنم بخونم میرسم؟؟

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

عزیزم باید شروع کنی ب هر حال الان خیلیا شروع نمیکنن عید ک برسه افتضاح استرس. میگیری هیچی بدرتر از این نیست ک حسرت بخوری تا میتونی بخون ک بیاری 

الان حوصله نمیکشه؟ بشین بنویس چی باعث میشه این رشته هارو بخوای از جس خوبشون بنویس ب این فک کن مردود نباشه توی کارنامت مرداد ماه ک دنیا رو سرت خراب میشه، از تکنیک های پودومور یا قانون ۵ ثانیه استفاده کن،هدفای کوتاه مدت و یا مثلا برا ی بددجه ازمونت فعلا برنامه بریز نه هدف زیاد چون کمالگرا میشی ایسنتا تلگرام همه برنامه هاتو حذف کن مگر فیلمی چیزی درسی. بخوای ببینی حتما ۶م مشاور بگیر من خودم از تجربیاتی ک دارم پارسال دو تا از اقوام رو برنامه دادم فرهنگیان آوردن ولی مشاور نیستم تو باید اصولی بری جلو نگو میدونم میدونم باید اصولی بری جلو مرور،آموزش و تثبیت. کنی ک از عهده خودت برنمیاد فازِ پروفسور نگیر🥲

الانم تمرکزتان ردی نوبت اول باشه کلاسی آموزشی ببین و براش نمونه سوال حل کن و بعد تست بزنی براش حتی کم و درس ب درس  بحون  تا تا آخر دی ماه میتونی دوازدهم نوبت اول ۶م تستی هم نهایی حداقل یه کم خونده باشی و صفر نیستی و از بهمن مشاوره بگیر نهایتا اگ شرایطش نیست

فقط چون خودم دیدم و سختی زیاد کشیدم و مجبور شدم رشته ای بیام الان ک اصلاااا دوس ندارم و دلم پیش همون پزشکی گیر بود گفتم عزیزم 

درنهایت خدارو داری توکل کن و شروع کن از ساعت مطالعه کم ن فضایی😁♥️

خواهرانه بود دلخور نشی قشنگ🧸🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی اگ تاپیکمو بخونی میدونی لاغرم و رنج میبرم ، میخوام شیرخشک انترامیل بگیرم عزیز شما دیدم ی بار گفته بودین نتیجه گرفتین 

میشه دستور خوردن و ساعت خوردن و مقدار مصرف رو بگین. و چیکا کردین تثبیت شد برگشت نداشت و اگه چیزی میدونی بهم بگی؟ ممنون میشم گلی بهت بر میگرده♥️