2777
2789
عنوان

مامانم همش بم عذاب وجدان میده

44 بازدید | 3 پست

مامانم خیلی تنهاست بعضی وقتا دلم میسوزه میریم باش صحبت کنم شروع میکنه درد دل کردن و از بدی های باباکه در گذشته و الان باش کرده میگه منم به خاطر اتفاقاتی از بابام متنفرم اینم ناخواسته با حرفاش باعث میشه هی از بابام متنفر تر بشم امروز دیگه صبرم تموم شد هرچی از دهنم درومد بش گفتم که مگه نمیبنی کنکور دارم مگه نمیبنی دارم از دست نفرت به شوهرت داغون میشم مگه نمیبنی بعد از اون همه بلا که سر ما اوردین دارم سعی می کنم حالمو خوب کنم چرا ازش جدا نشدی تو که دوسال وقتی ازدواج کردی بچه دار نشدی هی نگو به خاطر تو جدا نشدم مگه فقط من بچه ات بودم؟ من منکر نعمت وجودت نیست ولی داری با عذاب وجدانی که به من میدی وجودت تو این خونه برام عذاب میشه بعد میدونید دردم چیه و زورم از کجا میاد اینکه من میدونم چقدررر بابامو دوست داره و چجوری مثل پروانه دور بابام میگرده  برگشت بم مگیه   فک کردم آدمی میام بات در دل میکنم مردم راست گفتن دخترت روانیه من باور نکردم گفتم  که من روانی نیستم مامان من فقط نمیخام مثل تو ترسو وابسته عاشق باشم اگه هم  روانیم دست پخت شماهاست  الان چکار کنم از دست مامانم برم معذرت خواهی من نمیتونم ناراحتیشو تحمل کنم 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

جواب خوبی بهش دادی

دردل والدین با بچه ها تجاوز به روانشونه .خیلی مخربه 

این نظر صاحب نظرهای حوزه روانشناسیه نه نظر شخصی من 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب خوبی بهش دادیدردل والدین با بچه ها تجاوز به روانشونه .خیلی مخربه این نظر صاحب نظرهای حوزه روانش ...

به خاطر همین همش خودمو حبس کردم اتاقم تا میرم پیششون یه دادگاه راه میندازن انگار من قاضیم آخه شماها که با هم نمیسازید بیجا میکنید باهم موندین دارین چیو فدای چی میکنید؟ خودتون یا مارو  

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚