2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام فلفل خانم حال شما خوبه؟به راهنماییت نیاز دارم.

من همیشه عاشق این بودم مهندسی یکی از دانشگاه های تهران بخونم ولی رشته دیگه ای رفتم و الان شاغلم اما حس ناکامی دارم حس شکست و حسرت تو وجودمه.

دارم به این فکر میکنم برای کنکور بخونم.میدونم میتونم رتبه خیلیی خوبی بیارم ولی همش حس میکنم سنم برای دانشگاه رفتن زیاده و ورودی این رشته ها برعکس علوم پزشکی کم سن هستن.

مهندسی مکانیک یا هوافضا دوست دارم.ولی هیچ چیزی از آینده این رشتهها ندارم و نمیدونم برای اقدام کردنم چقدر دیر شده.

خواهش میکنم برام توضیح بدین از محیط و جو دانشکده های مهندسی دانشگاتون از رنج سنی دانشجوهاتون از رشته و درامدش.

سلام فلفل خانم حال شما خوبه؟به راهنماییت نیاز دارم.من همیشه عاشق این بودم مهندسی یکی از دانشگاه های ...

سلام عزیزم

اصلا و ابدا نگران سن نباشید

ما توی کلاس خودمون چند نفر رو داریم که سنشون به نسبت بالا تره و دهه هفتادی هستن

از لحاظ درسی اگه میدونید میتونین شروع کنید به خوندن

اما اوایل تا روی غلتک بیفتید یکم سخته چون از فضای درس دور بودید یه مقدار زمان میبره

نگران جور شدن با بچه ها و این ماجراها هم نباشید دوستای خوب ما بچه های سال بالاییه

از لحاظ سن تنها چیزی که فکر میکنم برای شما چالش بشه اینه که ممکنه بعد از ورود به رشته ها حس کنید نمیتونین و نا امید بشید

اما باید بهتون بگم مکانیک رشته ایه که هر کسی میاد داخلش اول طول میکشه تا بفهمتش و همه این حس و دارن ربطی به سن نداره

امیدوارم موفق باشید🤝

مکانیک و نسبت به هوافضا بیشتر توصیه میکنم اگر مذهبی نیستید اما علایق هم مهمه

در مورد گرایش ها که میتونید خودتون سرچ کنید و مطالعه کنین

از لحاظ بازار کار گرایش سیالات بازار کار بهتری داره

سیالات اکثرا تحقیقاتی هس

جامدات مهندسی، فرمول ها آماده در اختیارتونه شما باید بسازید و پروژه حل کنید و قطعه طراحی کنید

توی سیالات آزمایش و مقاله و این ها

گرایش های متنوعی هم داره

فقط این که هر چقدرم بگم تا از بیرون رشته نگاه کنید درک کاملی پیدا نمیکنین و منم نمیتونم هر چی تلاش کنم نمیتونم کامل براتون صحبت کنم بهتره مصاحبه و معرفی رشته های سایت های مختلف رو ببینید

در آخر

هیچکی تز درس خوندن ضرر ندیده

اگه نخونید بعدا حسرتش رو میخورید

میشناسم از اطرافیان با دو تا بچه الان داره ادامه تحصیلاتش و پی میگیره و روحیش خیلی تغییر کرده

حس خوبیه آدم به خودش برسه و برای علایقش فارغ از سن ارزش قائل بشه

احتمالا زیاد بشنوید این رشته برای مرداست

من خودم قبول ندارم این حرف و

به نظرم تفاوتی نداره یه خانم سر پروژه باشه یا یه آقا و در عمل دیدم چقدر خانما بهتر عمل میکنن

اما این حرف و خیلی از اطرافیانتون و گاهی توی محیط کار هم ممکنه بشنوید پس اگه خیلی روی حرف بقیه حساس هستید بیشتر با خودتون دودوتا چهارتا کنید

اما پیشنهاد من در واقع اینه که، آدم برای خودش زندگی کنه نه حرف مردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز