2777
2789
عنوان

مرد داریم تا مرد

119 بازدید | 15 پست

دیدید این مردای بی عرضه تو هرچیزی انتظار بهترین حدشو دارن ولی خودشون ذره ای برای بهتر شدن تلاش نمیکنن!!!

شوهر دوستم بهش گفته دوست دارم خونه زندگیمون برق بزنه اینم گفته یه خونه ی شیک بگیر

مرده هم واقعا اینکار رو کرده خونه ی شیک گرفته با کلی وسیله 

یا گفته دوست دارم زنم به خودش برسه پول داده دوستم دندوناشو درست کرده لباسای شیک میخره لوازم ارایشی و عطر و... 

براش طلا میخره مسافرت میرن گل میخره برا مناسبتا سورپرایزش میکنه و....

حالا شوهر بی عرضه ی من نه تنها همیشه منو کوبیده و ذره ای ازین کارا نکرده فقط اعصاب منو خورد میکنه نه به خونه زندگی میرسه نه پول میده حتی برای یه اصلاح ابرو نه کادو نه هیچی انتظار بهترین ها رو هم داره

موهام شدیدا نیاز داشت برا پروتیین تراپی هرچی گفتم پول بده نداد منم کوتاه کردم بعد منو میبینه قیافشو کج میکنه میگه اه بدم میاد زن باید موهاش بلند و قشنگ باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اگه یه پوست تخمه روی زمین بود پدرمو درمیورد همش میگفت تو زن زندگی نیستی تو مادر خوبی نیستی و...

دقیقا اینم همینه

من تمام توانمو گذاشتم تو این زندگی 

از روز اول این دهن کجی میکنه به من

خونه رو دسته گل میکنم با تمسخر میگه هرهرهرررر دو روز دیگه دوباره بهم میریزه

حسرت یکبار خوش رفتاریش به دلم موند

توام تحقیرش کن توام دهنتو کج کن بگو اگه این چه هیکلیه؟ این چه پولیه و.. تا طعم تحقیر رو نچشن عبرت نم ...

میکنم ولی بدتر میشه دعوا راه مبندازه قهر میکنه و سریع به خانواده ها انتقال میده و ابرو ریزی راه میندازه

عزیزم تاپیک قبلیت رو دیدمبخاطر بچه‌هات از جدایی ترس داشتی حق هم داریولی از کجا مطمئنی بچه‌ها رو بهت ...

نه نمیده میدونم

از طرف دیگه خانواده مم نمیذارن

پشتیبانی ندارم

میکنم ولی بدتر میشه دعوا راه مبندازه قهر میکنه و سریع به خانواده ها انتقال میده و ابرو ریزی راه میند ...

پس محلش نده از این گوش بشنو از اون گوش دربیار فقط یک کلمه بگو از سرتم زیادم دیگه دهن به ذهنش نذار که اوضاع بدتر میشه، بعد هم اینکه شوهرت و زندگیت رو با بقیه مقایسه نکن اونا هم حتما به عیبی دارن

پاینده باد ایران🇮🇷♥️

پس محلش نده از این گوش بشنو از اون گوش دربیار فقط یک کلمه بگو از سرتم زیادم دیگه دهن به ذهنش نذار که ...

همه ی زندگیا مشکل دارن

ولی خیلی مهمه که در کنار این مشکلات دلخوشی هم باشه

من فقط مشکلات دارم بدون کوچکترین دلخوشی