2777
2789
عنوان

ادمای بی پول همیشه طلبکار

401 بازدید | 21 پست

شما هم دارید از این ادما تو فامیلتون که کم درامد هستن و از تمام اقشار پردرامد متنفرن، مثلا یکی پزشک شده تبلیغات داشته بعد ایشون اومده گفته اینا که خوب پول در میارن 

بیچاره ما 

چقدر بی عدالتیه و ... 

خب هر کی هر چی تلاش کنه و زحمت بکشه برداشت میکنه، میخواستی تو هم بری دکتر بشی. تازه سهمیه هم دارنا!  کاش روم میشد براش مینوشتم گندم از گندم بروید جو ز جو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا گندم از گندم مثال جالب نیس !

چرا نیست؟ 

خب هر چی بکاری همونو درو میکنی 

کدوم بی عدالتی

قب‌ل دارم تو جامعه بی عدالتی هست ولی دیگه کسی رفته درس خونده پزشک شده مغچفتکی پول در نمیاره که زحمتشو کشیده. 

حالا خودش دیپلمه نه درس خونده نه چیزی . خب برو بزن تو کار ازاد 

یچبه یه درامد دولتی کم راضی شدی که چی

از من پول زیاد قرض میخان به هیشکی نمیدن سر همین بعضیا باهام لج و قهر شدن چراشو نمیدونم

چقدر انسانیت قشنگ میشد اگه دست هم نوع خودمون میگرفتیم ما ایرانی ها بعضی‌ها آدم های خوبی نیستیم بهش هم افتخار میکنیم شایدم دلیل این همه خشکسالی دل سنگ بودن ی سری آدم هاست

مادرشوهرم عن خانم حالا معازه دارن درامدشون خوبه ولی میگن نداریم بعد بهش گفتم مادرم کلی به برادرم کمک کرده گفت اینهمه ارث و میراث داره معازه های طلافروشی دارن گفتم پدر بزرگ من تلاش کرده زحمت کشیده برای رفاه بچه هاش حالا چون پدرت عرق خور معتاد بوده تازه اویزون شماهاس هیچی نداره مقصر ماییم حالا داره دلش نمیاد کمک کنه شمش به مال اموال خانواده منه پاشو از زندگیم قطع کردم کثافتو خانوادمم فهمیدن چقدر اینا گوه هستن از بعد از ازدواجم کلا تو هیچیشون نرفتن پدر بزرگ مادربزرگهای شوهرم مردن خانوادم نه زنگ زدن نه رفتن خانواده شوهرم داشتن سکته میکردن فقط بابای مفت خور مادرشوهرم زنده اس ۵۰ سال معتاد بوده عرق خور بوده یه خونه نمیتونه اجاره کنه بچه هاش براش اجاره میکنن خیاطی بلده مرتیکه اینقدر تن پروره بی مصرف نمیره سرکار میخابه میخوره بو میکشه کجا مهمونیه خونه همه میره اما تابحال من که عروس دخترشم خونشون نرفتم چون هیچی نداره مرتیکه بی مصرف نمیدونم چرا زنده اس اونوقت پدربزرگم از طلافروشهای بنام تهران بود ۵۵ سالگی فوت شدن کلیم برای بچه هاش ارث ومیراث گذاشت 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چقدر انسانیت قشنگ میشد اگه دست هم نوع خودمون میگرفتیم ما ایرانی ها بعضی‌ها آدم های خوبی نیستیم بهش ه ...

چه ربطی داره. چون پول داره باید خیزات کنه اگه نکنه ادم بدیه؟ 

اختیار مالشو داره 

من تو ازدواج اول شکست خوردم جدا شدم ،برگشتم خونه ی پدرم و کلی سختی کشیدم،سرکار رفتم درس خوندم،خدا رو شکر همه چی دارم یه همسر خوبم نصیبم شد،هیشکی تلاشامو ندید ولی اونقدر پشت سرم شنیدم که گفتن خدا شانس بده جدا شد چه به همه جا رسید،درخالیکه به واالله قسم پوستم کنده شد

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

چقدر انسانیت قشنگ میشد اگه دست هم نوع خودمون میگرفتیم ما ایرانی ها بعضی‌ها آدم های خوبی نیستیم بهش ه ...

انسانیت به این چیزا نیست ، کمک مالی یکی دوست داشته باشه میکنه این خوبه ، ولی یکی قرض بخاد اون یا پس نمیده یا عادت میکنه دوباره برگرده و دوباره پول بخاد ، اتفاقا ایرانیا که تو این مسائل خوبن خارجیا من دیدم اصلا یک ریالم به هم قرض نمیدن

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

داره میگه قرض اولا دوما چ اشکالی داره کمک هم بکنه

بحث اسکالش نیست. بحث اینه که اگر دلش نخواد سما حق ملامت کردنش رو نداره. مثل این میمونه بگم وای چه گوشپاره قشنگی داری اینو بده به من. اگر بدی خیلی ادم خوبی هستی اما اگر ندی وای وای چه ادم بدی هستی حالا چه عیب داره گوشوارتو میدادی به من؟!😏

انسانیت به این چیزا نیست ، کمک مالی یکی دوست داشته باشه میکنه این خوبه ، ولی یکی قرض بخاد اون یا پس ...

پس شاید من آدم متفاوت و عجیبی هستم چون هم قرض میدم هم کمک میکنم در صورتی ک اصلا پولدار نیستم