2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزادم و نکسیوم

65 بازدید | 12 پست

سلام مامانا

من نوزادم ۴ ماهشه و رفلاکس داره

و دوماهه اعتصاب شیر کرده و شیر نمیخوره

طبق اندوسکوپی که شد مریش زخم شده

اول دکترا بهش کیدازول دادن بعدش اس امپرازول و بعد از اون پنتاپرازول و در انتها نکسیوم رو دارم ۵ روزه بهش میدم

اما هنوز جوابی نگرفتم و یبوست هم شده

کسی اینجا هست همچین شرایطی رو تجربه کرده باشه واقعا خسته و نا امیدم

چون نوزادم رو فقط دارم زنده نگه میدارم و فقط تو خواب بهش شیر میدم و وقت بیداری با قطره چکان

چکار کنم

همه میگفتن نکسیوم عالیه اما الان یبوست هم هست.

این نکسیوم چند وقته جواب میده دیگه بریدم

منم پسرم رفلاکس داشت دکتر بهش شربت دادبا پودر اس امپرازول فک کنم میدادم بهش بعد از چهار ماهگی براش برنامه غذایی نوشت شروع کردم از این فرنی اماده ها کم کم از چخار ماهگی غذارو طبق برنامه دکتر شروع کردم خیلی بهترشد

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

منم بچم رفلاکس داره بچه منم اعتصاب شیر کرد حتی توخواب نمیخورد

نکسپید بهش داد دکتر 

بایولاکت هم داد ک یبوست نشه 

نکسیوم عالیه 

و اینکه یه راهی ک برای من جواب داد و طبق نظر یه دمتر

سی‌سی اب داغ یه نخود نبات سفید بنداز داخلش ولرم که شد بده بچه کم کم بخوره  5 6 تا قاشق در طول روز دیدی اذیته چندتا قاشق بده 

سوزش گلو بچه خوب میکنه 

ابقند هم شکم بچه رو کار میندازه 

تو حموم تو وان بخوابونش پاهاش باز و بسته کن درجهت عقربه هات ساعت دست بکش روی شکمش ماساژ بده شکمش کار میوفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پسرم رفلاکس داشت دکتر بهش شربت دادبا پودر اس امپرازول فک کنم میدادم بهش بعد از چهار ماهگی براش ب ...

پس برم پیش دکتر شروع کنم غداشو

اینم تو ذهنم هست که زودتر بندازمش رو غذا

بعد از غذا شیر خودت هم میخورد؟؟

منم بچم رفلاکس داره بچه منم اعتصاب شیر کرد حتی توخواب نمیخوردنکسپید بهش داد دکتر بایولاکت هم داد ک ی ...

اتفاقا دکترش به من گفت نبات داغ بده بهش

من ۱۴ روز دادم تاثیری ندیدم بیخیال شدم

پس برم پیش دکتر شروع کنم غداشواینم تو ذهنم هست که زودتر بندازمش رو غذابعد از غذا شیر خودت هم میخورد؟ ...

والله میخورد بله وله افتاد به غذا بهتر شد رفلاکسش اون حساسیت به شیر خودمو کمرنگ کرد ولی شیرخودمو کمتر میخورد تاالان شکر خدا خوب خوبه

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

میگم برنامه شروع غذای بچه ات چی بود؟؟؟

با اون فرنی اماده ها که با اب جوشیده میگیری هفته اول یه قاشق مرباخوری اون هفته دوم کته شل و میکس شده وبه همین منوال براش برنامه نوشت کم کم هم جون گرفت بچه م یه کم چاق شد هم مشکلش برطرف شد